Houten garagedeur bij exclusieve villa

Diep verscholen in de bossen ligt deze exclusieve villa. Different Doors heeft de automatische houten garagedeur mogen verzorgen. De combinatie van de natuurstenen wand, het groen van de tuin en het diepbruine hout geeft een natuurlijke en exclusieve uitstraling. De houten garagedeur loopt gelijk met de wand, wanneer gesloten is deze vrijwel onzichtbaar. Met één druk op de knop gaat hij open en kan eenvoudig de auto worden geparkeerd.

Geïsoleerde elektrische sectionaal deur

De houten sectionaaldeur kan eenvoudig met de bijgeleverde draadloze handzender geopend worden. Alle garagedeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor uw garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren