Houten garagedeur achter de dag

Bij deze prachtige woning in het Brabantse Oisterwijk heeft Different Doors de houten garagedeur mogen ontwerpen en plaatsen. De uitstraling van het hout past perfect bij het rieten dak en de algehele landelijke stijl van de woning.

Video

Bekijk de bewegende beelden van deze bijzondere garagedeur

Houten garagedeur van aangeleverde delen

Deze woning heeft meerdere houten elementen, waaronder het hek, de voordeur en de poort. Om een uniforme uitstraling te creëren tussen de garagedeur en de andere houten elementen is al het hout afkomstig uit dezelfde partij. Dit hout is bij ons aangeleverd, wat we vervolgens gebruikt hebben voor het produceren van de op maat gemaakte garagedeur.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren