Houten garagedeur achter de dag (Barnwood)

Een prachtige garagedeur waarbij de natuurlijke elementen spreken… Deze garagedeur van barnwood is subtiel achter de gevel geplaatst, waardoor deze elegant omhoog draait en achter de muur verdwijnt. Het natuurlijke karakter van het barnwood in combinatie met de verfijnde grijstint, vormt een harmonieus geheel met de robuuste cortenstalen omlijsting.

Garagedeur van barnwood

Voor deze garagedeur is er gebruik gemaakt van Barnwood. Dit is een authentieke houtsoort met een historisch karakter. Het hout is afkomstig van oude schuren waar het hout al vele jaren is blootgesteld aan de natuurlijke elementen. Hierdoor heeft iedere plank zijn unieke kenmerken, kleuren en structuur. In deze garagedeur komen de natuurlijke eigenschappen van het hout prachtig tot uiting, wat resulteert in een originele en karaktervolle uitstraling.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren