Horizontale houten sectionaaldeuren

Different Doors heeft in het Twentse Enschede twee prachtig mooie houten sectionaaldeuren mogen plaatsen. De houten garagedeuren zijn voorzien van horizontale latten en zijn achter de dag geplaatst. De warme kleur van het hout sluit mooi aan bij de witte, neutrale kleur van de woning.

Garagedeur van Red Cedar hout

Voor dit project is er gebruik gemaakt van Red Cedar hout. Dit hout kenmerkt zich door zijn wonderlijke kleurvariaties en mooie vlamtekening. Red Cedar heeft van nature een hoge duurzaamheidsklasse (2). Red Cedar hout kan zowel bewerkt als onbewerkt toegepast worden. Voor dit project is het hout behandeld met een speciale lak dat vergrijzing voorkomt zodat de houten garagedeur zijn kleur behoudt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren