Exclusieve villa met meerdere garagedeuren

Different Doors realiseerde een wel heel exclusief project. In deze moderne villa zijn maar liefst vier houten sectionaaldeuren verwerkt. Daarnaast is ook de gevelbekleding door Different Doors gemaakt en geplaatst. Het contrast van wit stucwerk, hout en een prachtig aangelegde tuin is bijzonder fraai te noemen.

Exclusieve garagedeuren weggewerkt in de gevel

Een geweldig stukje vakmanschap waar Different Doors in gespecialiseerd is. Alle garagedeuren worden op maat gemaakt, zijn van perfecte kwaliteit en beschikken over een hoge isolatiewaarde en inbraakpreventie.

De garagedeuren zijn geheel geïntegreerd in de gevel, die gelijk doorstrookt met de houten deurpanelen. Op deze manier valt de garagedeur weg in de houten gevel en wordt de garagedeur onzichtbaar in het geheel. Garagedeuren geïntegreerd in een gevel is in elke stijl toepasbaar. Het zorgt voor een prachtige, natuurlijke en luxueuze uitstraling van uw woning.

Afrormosia latten

Voor het hele project is Afrormosia hout gebruikt. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout verticaal te plaatsen krijgt de garage een luxe uitstraling.

 

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke garagedeur? Of iets heel anders met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Wij realiseren een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel