Dubbele houten garagedeuren verwerkt in de gevel

In opdracht van architectenbureau Dutch Design Initiative heeft Different Doors dubbele houten garagedeuren mogen maken. De zwarte verticale planken lopen door van de gevel naar de garagedeur. Hierdoor zijn de twee elektrische garagedeuren van hout nauwelijks zichtbaar. Different Doors maakt iedere garagedeur geheel op maat waardoor zonder problemen aan de wensen van de opdrachtgevers wordt voldaan.

Gelijk met gevel

De planken die voor de garage en gevelbekleding zijn gebruikt gaan gelijk op in de gevel. De dubbele houten garagedeuren zijn hierdoor niet of nauwelijks zichtbaar, tot er op de knop wordt gedrukt om de garagedeuren te openen.

Alles is mogelijk

In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen en de eyecatcher van uw huis wordt! Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren