Bestaande voordeur en loopdeur bekleed met Red Cedar hout

Een bijzonder project van Different Doors onlangs gerealiseerd in Rotterdam. De wens van de klant om de bestaande voordeur en loopdeuren te vernieuwen. Door het te bekleden met Red Cedar hout heeft dat een prachtig resultaat opgeleverd.

Daarnaast realiseerde de bekwame monteurs van Different Doors ook een nieuwe vaste wand met loopdeur. De horizontale plaatsing van het Red Cedar hout inclusief het doorlopen van de nerf geeft het geheel een stijlvolle uitstraling.

Alles is mogelijk

Ook uniek bij Different Doors zijn houten voordeuren. Ook een houten voordeur in een aluminium kozijn behoort tot de mogelijkheden. Different Doors produceert deze geheel naar uw wensen en eisen. Zodat deze aansluiten bij een bestaande situatie. Alle houtsoorten zijn mogelijk. Denk onder andere aan eiken, red cedar, afrormosia, meranti, padoek, barnwood en ga zo maar door. Wat u wenst, wij maken het.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren