Barnwood houten garagedeur geïntegreerd in de wand

In Dorst monteerde Different Doors deze prachtige houten sectionale garagedeur van Barnwood. Barnwood is een houtsoort die door de tijd en door de wind getekend is. Hout dat vroeger gebruikt werd voor de bekleding van schuren (Barn), de houtsoorten die men hier voor gebruikte waren meestal eiken, pine en hemlock.

Deze houtsoorten heeft men vaak al decennia laten drogen om er vervolgens de schuren mee te bekleden. Zo heeft het Barnwood vaak honderden jaren tegen de schuren gezeten voordat het eraf gehaald is om er nu mooie gevels mee te bekleden. Different Doors produceerde en monteerde de gevel die mooi aan sluit bij de woning.

Alles is mogelijk

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw garagedeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Video

Barnwood houten garagedeur geïntegreerd in de wand

Bekijk de video van deze unieke houten garagedeur.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Verticaal geprofileerde houten garagedeuren