Afrormosia houten garagedeuren en loopdeur gelijk met de gevel

Different Doors heeft een prachtig project voltooid waarbij twee garagedeuren en een loopdeur van afrormosia hout zijn ontworpen, geproduceerd en geplaatst. De houten garagedeuren en loopdeur zijn gelijk met de gevel geplaatst zodat de wand één strak geheel is. De warme en natuurlijke uitstraling van het afrormosia hout passen perfect bij de algehele uitstraling van deze schitterende woning.

Video

Bekijk de video

Garagedeur gelijk met de gevel

Een van de expertises van Different Doors is het naadloos integreren van garagedeuren in de gevel. Dit doen we door de houten latten van de garagedeuren perfect over te laten lopen op de latten van de gevelbekleding. Hierdoor gaan de deuren als het ware op in de wand. Deze techniek zorgt niet alleen voor een naadloze integratie van de garagedeuren in de gevel, maar geeft ook een strakke en uniforme uitstraling aan de gehele gevel.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren