Afrormosia houten garagedeur en voordeur – smalle latjes

In Peer (België), realiseerde Different Doors deze prachtige transformatie. Van een grauwe betonnen gevel naar een garagedeur en voordeur geheel verwerkt in de gevel. Uitgevoerd in horizontale houten Afrormosia latten. Een prachtig geheel omdat de deuren vrijwel onzichtbaar verwerkt zijn door de vakkundige monteurs van Different Doors.

Afrormosia houten garagedeur en voordeur gelijk met de gevel

Doordat de garagedeur en voordeur in de gevel zijn verwerkt zijn ze in gesloten stand niet of nauwelijks zichtbaar. Dit geeft een fraai en stijlvol uiterlijk.

 

Video

Houten garagedeur en voordeur gelijk met de gevel

Bekijk de transformatie van saaie oude gevel naar moderne gevel met houten garagedeur en voordeur

Wist u dat?

Onze eigen tekenaars ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen. De technische tekenaars van Different Doors maken van uw dromen en wensen een tastbaar ontwerp.

Alles is mogelijk

Wat u ook wenst qua specifieke houtsoort of kleur, profiel of afwerking, u kunt de garagedeur voor uw pand tot in de puntjes door ons laten ontwerpen. De houten garagedeuren van Different Doors zijn volledig op maat naar uw wens te produceren. De volgende houtsoorten zijn bij Different Doors te bestellen; mahonie, plato, merbau, padoek, merantie, eiken, red cedar en okoumé.

Bent u toch op zoek naar een andere houtsoort? Of bent u op zoek naar een ander unieke garagedeur en heeft u daarbij speciale wensen? Neem zonder te aarzelen contact met ons op, onze specialisten slaan geen uitdaging uit de weg!

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuen gelijk met gevel
Houten garagedeuren met voordeur