4x traditionele houten garagedeuren

Een prachtig project waarbij Different Doors maar liefst 4 houten sectionaaldeuren heeft mogen plaatsen. Twee garagedeuren aan de voorzijde van de garage, en twee aan de achterzijde. De garagedeuren zijn een echte eyecatcher waarbij we een traditionele uitstraling hebben gecombineerd met de moderne techniek.

Houten garagedeuren met traditionele uitstraling

Een goed voorbeeld van “klassiek meets modern”. We hebben de garagedeuren voorzien van een traditionele uitstraling die zich kenmerken door de slaglat, weldorpel en het neutje. Deze authentieke details staan lijnrecht tegenover de moderne techniek waarmee ze vervaardigd zijn. Het resultaat? Prachtige garagedeuren die een echte eyecatcher vormen voor deze woning.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren