Moderne houten voordeur

Heeft u een prachtig modern pand en wilt u dat ook de voordeur perfect past in dit plaatje? Of bent u op zoek naar een authentieke voordeur die een onvergetelijke eerste indruk maakt wanneer u gasten verwelkomt? Denk dan eens aan de mogelijkheden van een moderne houten voordeur! Een moderne houten voordeur combineert het beste van twee werelden: klassiek hout en een strak en modern ontwerp!

Meer informatie?

Benieuwd wat Different Doors voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan zodat u inzicht krijgt in de prijs voor uw moderne houten voordeur.

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Houtsoorten voor uw moderne houten voordeur

Zeker wanneer u kiest voor een moderne houten voordeur, is het belangrijk om uw wensen in kaart te brengen wat betreft het gebruikte hout: elke houtsoort heeft een eigen karakter en eigenschappen om mee rekening te houden. Een tropisch hardhout als merbau is bijvoorbeeld erg betrouwbaar en duurzaam, maar kan nét niet de uitstraling hebben die u zoekt. Afrormosia is een populaire, maar ook kostbare houtsoort met een geweldig karakteristiek uiterlijk. Weer anderen kiezen voor red cedar vanwege het gemak waarmee dit hout wordt bewerkt. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag alles over houtsoorten en geven, indien gewenst, graag advies. Neem gerust contact op!

Moderne houten voordeur: extra mogelijkheden

Bij Different Doors gaan we verder dan alleen het plaatsen van uw moderne houten voordeur. We denken, indien gewenst, ook mee over eventuele extra’s. Wist u bijvoorbeeld dat het heel populair is om glas te verwerken in uw voordeur? We adviseren dan over de glassoort of het verschil tussen dubbelglas en HR++ glas bijvoorbeeld. Ook denken we mee over het ontwerp.

We hebben alle kennis in huis wat betreft verschillende belijningen. Dit houdt in dat u zelf kiest hoe de panelen van uw moderne houten voordeur worden geplaatst. Vindt u verticale belijning passend, horizontale belijning of kiest u voor een klassiek vissengraatmotief? Alles is mogelijk! Uiteraard hebben onze deskundige medewerkers ook alle kennis in huis over veilig hang- en sluitwerk. Wist u trouwens dat het bij Different Doors óók geen enkel probleem is om uw nieuwe moderne houten voordeur te plaatsen in een bestaand (aluminium) kozijn?

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie over een moderne houten voordeur of heeft u vragen over ons bedrijf? Eén van onze adviseurs helpt u graag verder!

Alles uit de kast voor een beter product…

Different Doors heeft zonder verdere discussie de extra kosten van onze poort genomen als investering in een beter ontwerp. Veel respect voor de eerlijke manier waarop Sil en zijn team staan voor hun product. Bouwen draait om samenwerken en vertrouwen, zeker bij complexe bouwplannen. Onze ervaring laat geen twijfel dat we Different Doors aan iedereen zouden aanbevelen.

Lees meer verhalen van klanten