Luxe garagedeuren van Different Doors

Meer informatie
beeldmerk

Wat zijn luxe garagedeuren
van Different Doors?

Luxe garagedeuren geven jouw woning een stijlvolle, luxueuze, authentieke of juist een moderne uitstraling. De deuren zijn gemaakt van de beste materialen, afgestemd op jouw behoeftes. Mogelijk in alle maten, afwerkingen en bekleding.

Ontvang gratis het luxe inspiratie magazine

Plannen voor een nieuwe woning met garagedeur of ga je jouw bestaande woning een stijlvolle upgrade geven? Bij Different Doors maken we jouw droomgaragedeur werkelijkheid met passie en vakmanschap.


Volledige vrijheid in uitstraling en afmeting

Elke garagedeur van Different Doors is uniek. Wij kennen geen standaard en daarom ben jij volledig vrij in de gewenste uitstraling. Wij zeggen ook wel, wat jij bedenkt werken wij uit naar een perfect passende garagedeur. Alles is mogelijk, van houtafwerking tot MATO-profielen of zelfs glas. Daag ons uit.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wij helpen je graag met je eerste vragen.

beeldmerk

Wat maakt garagedeuren van Different Doors uniek?

Stijlvol en duurzaam: onze op maat gemaakte deuren van hoogwaardig hout bieden eenvoudige bediening, geavanceerde veiligheidssystemen en uitstekende isolatie voor comfort het hele jaar door.

voordeel different doors 1

Je bent volledig vrij in uitstraling, afwerking en afmeting. Wat jij of jouw architect bedenkt vertalen wij naar een perfect werkende garagedeur in ieder gewenst design.

voordeel different doors 2

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. We voorzien deze van extra dikke isolatie waarmee aan alle eisen wordt voldaan. Daarnaast passen wij een gepatenteerde vingerknelbeveiliging toe.

voordeel different doors 3

Bij Different Doors hebben we alles in eigen beheer. Wij adviseren, produceren en monteren alles zelf. Korte lijnen en heldere communicatie. Wij gaan altijd voor een optimale beleving voor onze klanten.

Houten garagedeur Different Doors

⭐⭐⭐⭐⭐

“Alles is vooraf goed geregeld!”

Alles is vooraf goed geregeld, denken goed mee en de levering en montage was ook super. Heel blij mee en uw bedrijf is top.

⭐⭐⭐⭐⭐
“Een firma waar je nog het gevoel hebt dat je een klant bent.”

Het eerste bezoek was superfijn, goed advies en je kunt gelijk je keuze maken voor type garagedeur, kleur etc.
Komen netjes inmeten voor levering. Goede montage en vriendelijke monteurs. Onze bouw liep vertraging op ivm levering kozijnen. De gevelpanelen moesten nog een half jaar wachten na het plaatsen van de garagedeur.
Dit was voor different Doors geen enkel probleem. Hele fijne communicatie, begrip en service.
Kortom een firma waar je op kunt bouwen dus zeker een aanrader!

beeldmerk
beeldmerk

Meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, of wil je graag meer meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op

Showroom Different Doors

Veelgestelde vragen

Voor de bekleding van een houten garagedeur heb je bij Different Doors de keuze uit vrijwel iedere houtsoort. Van veel voorkomende houtsoorten, tot minder bekende. Hout is een natuurproduct en geeft een warme uitstraling. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf hout bij ons aan te leveren waar wij vervolgens de garagedeur van produceren. Door het ruime aanbod in vrijwel alle houtsoorten kun je gemakkelijk de gewenste kleur en uitstraling matchen met de stijl van de woning.

Door voortdurend te innoveren is het bij Different Doors ook mogelijk om andere typen gevelbekleding toe te passen. Denk aan MATO-profielen, composiet, keralit, glas of zelfs steenstrips. Informeer naar de mogelijkheden wij denken graag mee.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf hout aan te leveren voor de bekleding van je garagedeur. Door hetzelfde hout te gebruiken, voorkom je kleurverschillen. Als je ervoor kiest om het hout zelf aan te leveren, zullen wij je informeren over de specificaties waaraan het hout moet voldoen om de kwaliteit van de garagedeur te garanderen.

Je vraagt je misschien af of wij een bestaande garagedeur kunnen bekleden met hout. Het antwoord is ‘nee’. Er zijn verschillende redenen waarom het bekleden van een bestaande garagedeur geen goed idee is. We leggen dit graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

Bij Different Doors is zowel het frame als de beplating van hout. Dit heeft vele voordelen t.o.v. andere bedrijven die hout op aluminium of staal bevestigen. Wij produceren dus geen kunststof, stalen- of aluminium deurbladen die we daarna met hout bekleden.

Dat kan, we horen graag van jou wat de gewenste afmeting is. Samen met onze engineers werken we jouw idee uit naar een tastbaar design.

Levertijd vindt plaats in overleg met jou. Bij nieuwbouw is het aan te raden ons zo vroeg mogelijk in het proces te betrekken. Wij gaan dan samen met jouw aannemer of architect in overleg zodat alle bouwkundige details kloppen.

Bij Different Doors zijn wij gespecialiseerd in het maken van houten garagedeuren. Deze maken wij dan ook volledig zelf in onze eigen hypermoderne productiefaciliteit in het Brabantse Budel.

Waarom wij graag met hout werken heeft vele redenen. Hout kent namelijk vele voordelen ten opzichte van andere materialen om te gebruiken voor garagedeuren, of het nu om duurzaamheid, milieubelasting of uitstraling gaat.

Wij raden aan om het onderhoud door ons te laten doen op het systeem zoals rails en dergelijke. Je kan hiervoor een servicecontract bij ons afsluiten. De houten afwerking heeft ook naar eigen inzicht aandacht nodig en is ook afhankelijk van weersinvloeden. Hoe beter het onderhoud, hoe langer de deur mooi blijft.

Dat kan zeker. In Budel (Noord Brabant) hebben wij een showroom met meerdere garagedeuren. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Neem van te voren contact op voor de beste ervaring.

Dat kan zeker. Onze productspecialisten kijken graag naar jouw tekening om je van het juiste advies te voorzien.

Different Doors werkt vaak samen met architecten die maatwerk garagedeuren willen toepassen in een nieuwbouw- of renovatieproject. Voor architecten hebben wij inbouwtekeningen en bestekteksten beschikbaar. Interesse of wil je meer informatie over de technische mogelijkheden van de Different Doors garagedeuren, neem dan contact met ons op.

Op voorhand is het zeer moeilijk te zeggen wat de investering zal gaan worden. Vandaar dat wij graag eerst de aanvraag goed laten bekijken door onze product specialisten. Vervolgens kunnen wij op basis daarvan een eventuele afspraak inplannen om een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Wil jij ons al ontmoeten? Bekijken dan de drone video van ons kantoor, productie en showroom…