Kies bij uw huis een voordeur landelijk

Een mooie voordeur landelijk kan uw huis karakter geven. Different Doors maakt voor u de mooiste voordeuren op maat. Heeft u een landelijk huis, dan zal een landelijke voordeur uw huis compleet maken. Dat betekend niet dat uw voordeur dan niet de blikvanger van uw huis kan zijn. Different Doors maakt deuren op maat. U kunt zelf kiezen welk materiaal, welke kleur en wat voor afwerking.

Waarom een landelijke voordeur op maat

Uw voordeur is een belangrijk aanzicht van uw huis. Gasten krijgen direct een indruk en kunnen zich afvragen hoe het interieur eruit zal zien. Hierom mag uw voordeur wel de blikvanger zijn van uw huis. Heeft u een landelijk huis dan past een landelijke voordeur hier natuurlijk perfect bij. Maar ook een ‘doorsnee’ woning kunt u een landelijke touch geven door een voordeur landelijk toe te voegen. De landelijke stijl is geïnspireerd door het buitenleven. Hiermee geeft u uw huis een natuurlijk uiterlijk.

Hierom kiezen onze klanten voor Different Doors

Different Doors is gespecialiseerd in het maken van deuren op maat en heeft al jarenlange ervaring. We kennen de fijne kneepjes van het vak. Elke klant krijgt persoonlijk advies van onze adviseurs die ervoor zorgen dat u de voordeur landelijk krijgt die u wilt hebben. De klant staat bij ons altijd voorop. We zoeken graag samen naar de mogelijkheden en vinden het ook belangrijk dat we dit samen doen. Daarnaast houden we van een uitdaging. Alles is mogelijk!

  • Specialist in houten voordeuren
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Op maat gemaakte voordeuren
  • Vakmanschap

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Wat biedt Different Doors nog meer

Naast landelijke voordeuren maakt Different Doors ook houten voordeuren. De voordelen van houten deuren zijn dat ze sterk, veerkrachtig en duurzaam zijn. Daarnaast geeft het je huis een unieke uitstraling. Hout is een natuurlijk product wat uw huis karakter geeft. Dat maakt een houten voordeur ideaal voor elk huis! Bent u benieuwd naar onze voordeuren? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op!

Helemaal naar wens

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

Lees meer verhalen van klanten