Klassieke voordeuren: hout is nog altijd populair

Bent u ook zo gek op klassieke voordeuren? Bij Different Doors zien we dat de vraag naar klassieke voordeuren nog altijd even groot blijft. En wanneer het aankomt op een klassieke voordeur, dan gaat de voorkeur nog altijd uit naar verschillende soorten hout. Het is alsof hout en klassieke voordeuren hand in hand gaan! Niet zo gek ook als u bedenkt dat hout een veelzijdig materiaal is dat een grote keuze biedt in houtsoorten en verschillende afwerkingen. Ook kan hout prachtig worden bewerkt waardoor een echte klassieke uitstraling wordt verkregen. Klassieke voordeuren: hout is de beste keuze!

Klassieke houten voordeur op maat

Wist u dat u bij Different Doors terecht kunt voor alle soorten klassieke voordeuren van hout en dat we zelfs uw klassieke houten voordeur op maat maken? Of u nu een standaardafmeting nodig hebt of een afwijkende afmeting, onze specialisten hebben alle kennis in huis om uw pand te voorzien van de perfecte klassieke houten voordeur. Samen met u nemen we uw wensen door en lichten we u in over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Welke stijl klassieke voordeur zoekt u?

Kies hier uw favoriete type

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Klassieke voordeuren: hout soorten

Als het aankomt op houtsoorten is de keuze enorm. Over het algemeen zien we dat tropisch hardhout erg populair is vanwege de sterke eigenschappen. Denk hierbij aan Afrormosia hout of Padoek hout. Ook is het mogelijk om te kiezen voor Platowood of Fraké hout. Dit zijn thermisch gemodificeerde houtsoorten met een bijzonder lange levensduur. Welke houtsoort u ook kiest, elke houtsoort kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Kijk bijvoorbeeld naar de verschillen tussen deze eiken voordeur  en deze klassieke voordeur.

Vragen over klassieke voordeuren van hout?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw klassieke voordeur van hout? Neem dan vooral contact op met ons. Voor een sneller resultaat is het ook mogelijk meteen een offerte aan te vragen.

Perfecte service

Fijn contact zowel telefonisch als met de verkoper die langs kwam om in te meten. Alle vragen konden snel worden beantwoord en hoewel de keuze groot was, gingen we voor de klassieke versie. Onze eerste keuze. Ook de monteurs waren leuke jongens met een Limburgs accent. Zeer ervaren en efficiënt. Binnen twee uurtjes hadden ze de oude garagedeur eruit en zat de nieuwe er al in. Zeer tevreden. Ik kan het iedereen aanraden.

Lees meer verhalen van klanten