Klassieke voordeur

Wilt u dat uw pand écht een onvergetelijke eerste indruk maakt op iedereen die het pand ziet of betreedt? Een klassieke voordeur mag dan niet ontbreken in het plaatje!

Waarom maakt nou juist een klassieke voordeur zoveel indruk?Dat heeft toch wel te maken met de klassieke elementen op de deur die ervoor zorgen dat de voordeur elegantie en klasse uitstraalt. Bij Different Doors kunt u terecht voor elke soort klassieke voordeur die u wilt. U combineert bovendien houtsoorten, glassoorten, belijning, handgrepen en verdere details geheel naar wens. Alles is mogelijk!

Bent u op zoek naar een nieuwe klassieke voordeur en wilt u graag eens samen uw wensen bespreken? Stel dan direct uw vraag via deze pagina.

Ruime keuze houtsoorten voor uw klassieke deur

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Klassieke voordeur in bestaand kozijn

Een van de meest gestelde vragen die we vaak horen is: “Kan een nieuwe klassieke voordeur geplaatst worden in een bestaand kozijn?” Het antwoord hierop is eenvoudig: ja! De deskundigen van Different Doors zorgen ervoor dat uw klassieke voordeur perfect past in uw kozijn. Ook wanneer het een aluminium kozijn betreft. U krijgt echt een klassieke voordeur op maat. Mocht het kozijn ook vervangen worden dan kunt u hiervoor eveneens bij ons terecht. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Stel uw vraag in het contactformulier. We helpen u graag!

Klassieke voordeur in elke soort hout

Bij Different Doors vervaardigen we uw klassieke voordeur in elke houtsoort die u wilt. Belangrijk is om voordat u de keuze maakt voor een houtsoort, weet wat u van het hout kunt verwachten. Elke houtsoort heeft immers eigenschappen die invloed hebben op duurzaamheid, onderhoud en uitstraling. Lees meer over verschillende houtsoorten en hun eigenschappen bij de Veelgestelde Vragen. Naast de ruime keuze in houtsoorten, kiest u ook voor een bewerking van het hout en de kleur van het hout. Door het hout te oliën, lakken of zelfs schilderen krijgt u de klassieke voordeur die u wilt!

Heeft u vragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw klassieke voordeur? Neem dan contact op met onze specialisten. Leg u vraag voor en we beantwoorden deze zo snel mogelijk. Voor een sneller resultaat is het ook mogelijk meteen een offerte aan te vragen!

Alles uit de kast voor een beter product…

Different Doors heeft zonder verdere discussie de extra kosten van onze poort genomen als investering in een beter ontwerp. Veel respect voor de eerlijke manier waarop Sil en zijn team staan voor hun product. Bouwen draait om samenwerken en vertrouwen, zeker bij complexe bouwplannen. Onze ervaring laat geen twijfel dat we Different Doors aan iedereen zouden aanbevelen.

Lees meer verhalen van klanten