Garagedeuren Tilburg

Woont u in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar nieuwe garagedeuren? Wat voor garagedeur u ook zoekt, bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Al onze garagedeuren worden op maat gemaakt waardoor we ervoor kunnen zorgen dat uw garagedeur perfect aansluit op uw wensen en woning.

Meer informatie aanvragen
Openslaande garagedeur onderhoudsarm
Openslaande garagedeur onderhoudsvrij

Openslaande garagedeuren

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Zo bepaalt u zelf de afmeting, de soort panelen, kleur en eventuele toevoeging van glas. Ze zijn een perfect alternatief voor uw oude garagedeur vanwege het gebruiksgemak en de uitstekende isolatie. Daarnaast zijn ze bijzonder veilig vanwege de vijfpuntssluiting en SKG*** sloten.

Meer informatie

Houten openslaande garagedeur

Houten garagedeuren

Houten garagedeuren bieden u eindeloze ontwerpmogelijkheden. Doordat Different Doors de productie volledig in eigen beheer heeft bent u vrij in het bepalen van het uiterlijk van uw garagedeur. Hierdoor kan deze ten alle tijden perfect aansluiten bij de huidige uitstraling van uw woning in Tilburg.

Meer informatie

Brede houten garagedeur

Houten sectionaaldeuren

Op zoek naar een elektrische garagedeur in Tilburg? Houten sectionaaldeuren zijn stijlvolle deuren met karakter. Het hout geeft uw woning een unieke en luxe uitstraling. Een houten sectionaaldeur kan volledig worden weggewerkt in de gevel waardoor deze in gesloten stand vrijwel onzichtbaar is. Het wordt pas duidelijk dat het om een garagedeur gaat wanneer deze geopend wordt.

Meer informatie

Op zoek naar een garagedeur in Tilburg?

In het verleden hebben we al vele garagedeuren in de regio van Tilburg mogen plaatsen. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.

Different Doors heeft in het verleden meerdere garagedeuren in Tilburg mogen plaatsen, bijvoorbeeld in de wijken Reeshof, Tilburg-Noord en Korvel. Zo ook in omliggende steden zoals Voerendaal, Veldhoven, Valkenswaard en Best. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s


Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een van onze adviseurs komt bij u thuis de huidige situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Hij neemt diverse proefstalen mee zodat u een goede impressie krijgt van het materiaal.

Samen met de adviseur doorloopt u al uw wensen en eisen. Deze worden vervolgens vertaald naar een garagedeur die het beste bij uw woning past. Aan het eind van het gesprek ontvangt u dan ook een offerte op maat voor uw ontworpen garagedeur.

Akkoord op de offerte? We nemen uw garagedeur in productie waarna onze vakmensen deze snel en vakkundig komen monteren.

Vervolgens geniet u jaren van een kwalitatief hoogwaardige garagedeur.

 

Vul hieronder uw gegevens in

        

De voordelen van Different Doors op een rij

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen:

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn garagedeuren van Different Doors voorzien van de modernste beveiligingstechnieken