Garagepoorten Limburg

Woont u in Limburg en bent u op zoek naar een nieuwe garagepoort? Different Doors is de specialist op het gebied van garagepoorten.

Waar u ook naar op zoek bent, bij Different Doors vindt u het. Daarnaast levert en monteert Different Doors in heel Nederland, waaronder in Limburg. Different Doors produceert onder andere:

Wat zijn uw wensen en welke garagepoort past daar het beste bij? Welke afmetingen moet de garagepoort hebben? En voor welk materiaal kiest u het liefst? Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur? Onze specialisten helpen u graag om een weloverwogen beslissing te nemen.

Meer informatie aanvragen
Garagepoorten Limburg

Gerealiseerde garagepoorten in Limburg

In het verleden hebben we al vele garagedeuren in Limburg mogen plaatsen. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.


Prijzen garagepoorten

Wij begrijpen dat bij uw zoektocht naar een nieuwe garagepoort diverse factoren een rol spelen. Naast uistraling, gemak, isolatie en veiligheid speelt ook de prijs een belangrijke rol. De prijzen van onze garagepoorten zijn echter sterk afhankelijk van het soort garagedeur dat u kiest en welke elementen deze dient te bevatten.

 

Offerte op maat aan de hand van uw wensen

Bij Different Doors worden alle garagepoorten op maat geproduceerd, geheel naar wens van de klant. Er worden geen standaard garagepoorten aangeboden, waardoor prijzen van garagepoorten op voorhand niet vastliggen. Om een passende prijs voor uw gewenste garagepoort te kunnen maken komen we graag vrijblijvend bij u thuis. Samen met u gaan we in gesprek, bekijken we de situatie en worden uw wensen en eisen meegenomen in een offerte op maat. Onze adviseurs hebben ook proefstalen bij zodat u kunt voelen en zien hoe uw garagedeur eruit komt te zien.

Onze prijzen

Soort garagedeurPrijs, inclusief btw, montage en 10 jaar garantie
Onderhoudsarme openslaande garagedeurVanaf €2899
Houten openslaande garagedeurVanaf €4500
Houten sectionaaldeurPrijzen op aanvraag
Houten zijwaartse garagedeurPrijzen op aanvraag

Voordelen van Different Doors

Laat uw garagedeur vervangen door Different Doors en profiteer van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Dit geldt zowel voor onze openslaande garagedeuren als houten sectionaaldeuren.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Alle garagedeuren van Different Doors worden standaard voorzien van extra veiligheidsopties. Houd ongewenst bezoek buiten met een garagedeur van Different Doors.


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar onze garagedeuren? Klik hier voor een impressie van recente projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Vul hieronder uw gegevens in