Garagepoorten Limburg

Op zoek naar een garagepoort in Limburg? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Wij zijn de expert op het gebied van garagepoorten. Naar wat voor soort garagepoort u ook op zoek bent, wij voorzien u van het beste advies. Op deze manier profiteert u jarenlang van een kwalitatief hoogwaardige garagepoort die perfect aansluit bij uw wensen en woning.

Meer informatie aanvragen
Openslaande garagedeur Different Doors
Openslaande garagedeur met glas

Openslaande garagepoorten

Openslaande garagepoorten brengen vele voordelen met zich mee. Zo vergemakkelijken ze het in en uitlopen, zijn ze perfect geïsoleerd en daarnaast ook nog eens bijzonder inbraakwerend. Een openslaande garagepoort is hierdoor een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur.

Meer informatie

houten openslaande garagedeur sierlijst

Houten garagepoorten

Met een houten garagepoort creëert u een luxe, en stijlvolle uitstraling voor uw garage in Limburg. Doordat hout een bewerkelijk product is heeft u vele keuzemogelijkheden om het uiterlijk van uw garagepoort te bepalen. Vervolgens ontwerpen en produceren wij uw garagepoort volledig op maat zodat deze optimaal aansluit op uw smaak en de stijl van uw huis.

Meer informatie

Houten sectionaalpoorten

Houten sectionaalpoorten zijn stijlvolle deuren met karakter. Het hout geeft uw woning in Limburg een unieke en luxe uitstraling. Deze garagepoorten openen naar boven of naar de zijkant. Houten sectionaalpoorten zijn een eyecatcher bij moderne woningen. Maar ook voor klassieke en zelfs monumentale woningen leveren we prachtige sectionaalpoorten. Graag laten we uw houten sectionaalpoort geheel aansluiten bij uw wensen en uw woning.

Meer informatie

Gerealiseerde garagedeuren in Limburg

In het verleden hebben we al vele garagedeuren in Limburg mogen plaatsen. Van plaatsen in Zuid-Limburg zoals Maastricht, Sittard, Heerlen en Landgraaf tot aan plaatsen in Midden- en Noord-Limburg zoals Venray, Roermond en Venlo. We zijn actief in heel Limburg. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gebouwde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.


Prijzen garagepoorten

Wij begrijpen dat bij uw zoektocht naar een nieuwe garagepoort diverse factoren een rol spelen. Naast uistraling, gemak, isolatie en veiligheid speelt ook de prijs een belangrijke rol. De prijzen van onze garagepoorten zijn echter sterk afhankelijk van het soort garagedeur dat u kiest en welke elementen deze dient te bevatten.

 

Offerte op maat aan de hand van uw wensen

Bij Different Doors worden alle garagepoorten op maat geproduceerd, geheel naar wens van de klant. Er worden geen standaard garagepoorten aangeboden, waardoor prijzen van garagepoorten op voorhand niet vastliggen. Om een passende prijs voor uw gewenste garagepoort te kunnen maken komen we graag vrijblijvend bij u thuis. Samen met u gaan we in gesprek, bekijken we de situatie en worden uw wensen en eisen meegenomen in een offerte op maat. Onze adviseurs hebben ook proefstalen bij zodat u kunt voelen en zien hoe uw garagedeur eruit komt te zien.

Onze prijzen

Soort garagedeurPrijs, inclusief btw, montage en 10 jaar garantie
Onderhoudsarme openslaande garagedeurVanaf €2899
Houten openslaande garagedeurVanaf €4500
Houten sectionaaldeurPrijzen op aanvraag
Houten zijwaartse garagedeurPrijzen op aanvraag

Voordelen van Different Doors

Laat uw garagedeur vervangen door Different Doors en profiteer van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Dit geldt zowel voor onze openslaande garagedeuren als houten sectionaaldeuren.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Alle garagedeuren van Different Doors worden standaard voorzien van extra veiligheidsopties. Houd ongewenst bezoek buiten met een garagedeur van Different Doors.


Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een van onze adviseurs komt bij u thuis de huidige situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Hij neemt diverse proefstalen mee zodat u een goede impressie krijgt van het materiaal.

Samen met de adviseur doorloopt u al uw wensen en eisen. Deze worden vervolgens vertaald naar een garagedeur die het beste bij uw woning past. Aan het eind van het gesprek ontvangt u dan ook een offerte op maat voor uw ontworpen garagedeur.

Akkoord op de offerte? We nemen uw garagedeur in productie waarna onze vakmensen deze snel en vakkundig komen monteren.

Vervolgens geniet u jaren van een kwalitatief hoogwaardige garagedeur.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in