Garagedeuren Den Haag

Op zoek naar een garagedeur in Den Haag? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Wij zijn de expert op het gebied van garagedeuren. Naar wat voor soort garagedeur u ook op zoek bent, wij voorzien u van het beste advies. Op deze manier profiteert u jarenlang van een kwalitatief hoogwaardige garagedeur die perfect aansluit bij uw wensen en woning.

Meer informatie aanvragen
Onderhoudsvrije openslaande garagedeur
Witte openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren brengen vele voordelen met zich mee. Zo vergemakkelijken ze het in en uitlopen, zijn ze perfect geïsoleerd en daarnaast ook nog eens bijzonder inbraakwerend. Een openslaande garagedeur is hierdoor een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur.

Meer informatie

houten openslaande garagedeur sierlijst

Houten garagedeuren

Met een houten garagedeur creëert u een luxe, en stijlvolle uitstraling voor uw garage in Den Haag. Doordat hout een bewerkelijk product is heeft u vele keuzemogelijkheden om het uiterlijk van uw garagedeur te bepalen. Vervolgens ontwerpen en produceren wij uw garagedeur volledig op maat zodat deze optimaal aansluit op uw smaak en de stijl van uw huis.

Meer informatie

Houten sectionaaldeur

Houten sectionaaldeuren

Houten sectionaaldeuren zijn stijlvolle deuren met karakter. Het hout geeft uw woning in Den Haag een unieke en luxe uitstraling. Deze garagedeuren openen naar boven of naar de zijkant. Houten sectionaaldeuren zijn een eyecatcher bij moderne woningen. Maar ook voor klassieke en zelfs monumentale woningen leveren we prachtige sectionaaldeuren. Graag laten we uw houten sectionaaldeur geheel aansluiten bij uw wensen en uw woning.

Meer informatie

Gerealiseerde garagedeuren in de omgeving van Den Haag

Different Doors heeft in het verleden meerdere garagedeuren in Den Haag mogen plaatsen, bijvoorbeeld in de wijken Benoordenhout, Statenkwartier en Schevingen. Zo ook in omliggende steden zoals Schiedam, Nissewaard, Leiden en Delft. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.


Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een van onze adviseurs komt bij u thuis in Den Haag de huidige situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Hij neemt diverse proefstalen mee zodat u een goede impressie krijgt van het materiaal.

Samen met de adviseur doorloopt u al uw wensen en eisen. Deze worden vervolgens vertaald naar een garagedeur die het beste bij uw woning past. Aan het eind van het gesprek ontvangt u dan ook een offerte op maat voor uw ontworpen garagedeur.

Akkoord op de offerte? We nemen uw garagedeur in productie waarna onze vakmensen deze snel en vakkundig komen monteren.

Vervolgens geniet u jaren van een kwalitatief hoogwaardige garagedeur.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in

        

De voordelen van Different Doors op een rij

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen:

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn garagedeuren van Different Doors voorzien van de modernste beveiligingstechnieken