Garagedeur kopen

Garagedeur kopen

Welke mogelijkheden heeft u bij het kopen van een garagedeur?
Als u een garagedeur gaat kopen, heeft u vele mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. De eerste vraag is of u een klassieke of een moderne deur wilt. Wilt u een houten garage deur of heeft u liever een onderhoudsvrije deur? Wat u ook kiest, bij Different Doors is alles mogelijk! Wij maken namelijk alle garagedeuren volledig voor u op maat. In dit artikel vertellen we u graag welke keuzemogelijkheden u heeft.

garagedeuren youtube
 • Klassieke, moderne of luxe uitstraling
  Bij Different Doors kiest u de garage deur die bij uw woning past. Heeft u een landelijke woning? Dan kiest u voor een klassieke uitstraling. Heeft u een nieuwbouw huis dan kiest u voor een deur met een moderne uitstraling.
 • Materiaal – hout of onderhoudsvrij
  In welk materiaal wilt u uw nieuwe garagedeur kopen? Bij Different Doors kunt u kiezen uit onderhoudsvrij of één van de vele houtsoorten. Denkt u bijvoorbeeld aan Eiken, Mahonie, Stijgerhout, Barnwood, Red Cedar of Afrormosia hout
 • Horizontaal of verticaal geplaatst
  Onze deuren bestaan uit panelen met daartussen rubberen lagen. U kunt kiezen kiezen of u de panelen horizontaal of verticaal geplaatst wilt hebben. Dit geeft optisch een andere loop aan uw garage en woning.
 • Rails over het plafond of rails naar de zijkant
  Als u een lage garage heeft, kunt u de rails naar de zijkant weg laten rollen. Dat scheelt ruimte aan de bovenkant van de garage, waardoor u de hoogte optimaal kunt benutten.
 • Elektrisch of handmatig
  Rijdt u vaak in en uit uw garage? Dan is een elektrische garagedeur aan te raden.
 • Alle RAL-kleuren mogelijk
  Een onderhoudsvrije openslaande garagedeur kunt u in elke gewenste RAL-kleur laten spuiten. Zo weet u zeker dat deze perfect bij uw woning past.
 • Met of zonder loopdeur
  Als u een garagedeur koopt, wilt u dan er dan één met of zonder loopdeur? En wilt u de loopdeur dan in dezelfde kleur of wilt u deze liever in een andere kleur?
 • Met of zonder glas
  U kunt ervoor kiezen of u wel of geen glas wilt laten plaatsen. Het glas dat wij gebruiken is HR++ glas dat goed isoleert.
 • Extra veilige sloten
  Al onze deuren zijn voorzien van veilige driepuntssloten. U kunt kiezen voor extra veilige sloten en krijgt daarmee het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wilt u graag goed advies bij het kopen van een garagedeur? Neem contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag verder. Ook voor bijzondere garagedeuren kunt u bij ons terecht!

Portfolio

houten sectionaaldeur

Houten sectionaaldeuren
Uw houten garage deur wordt volledig op maat gemaakt met de houtsoort die u wenst. Alle houtsoorten zijn mogelijk. Kies de houtsoort en de uitstraling die bij uw woning past!

Garagedeur kopen - openslaande garagedeur

Onderhoudsvrije garagedeur
Een openslaande garage deur kan zowel in alle houtsoorten als onderhoudsvrij materiaal worden geleverd. Hij is goed geïsoleerd, veilig en volledig naar wens aan te passen.

Garagedeur kopen - Garagedeur met loopdeur

Garagedeuren met loopdeur
Loopt u vaak naar binnen en buiten via uw garage? Dan is een loopdeur ideaal! Zo hoeft u niet iedere keer de deur volledig open en dicht te doen. Loopdeuren zijn zowel bij houten- als onderhoudsvrije deuren mogelijk.

Service van Different Doors

Bij Different Doors heeft u altijd eerst een gesprek met een adviseur die uw wensen en het budget met u bespreekt. Aan de hand daarvan adviseert hij of zij u welke deur het beste bij u past en welke mogelijkheden er zijn voor het kopen van een garagedeur. Al onze deuren zijn goed geïsoleerd, veilig en van hoogwaardige kwaliteit. Nadat onze monteurs de deur bij u geplaatst heeft, ontvangt u 10 jaar garantie. Dat is de service van Different Doors!

Different Doors
Average rating:  
 0 reviews