Buitengewoon binnenkomen: Houten taatsdeur als voordeur

Wil je graag een blijvende indruk achterlaten bij je gasten? Met een houten taatsdeur als voordeur lukt dat gegarandeerd. Deze prachtige houten deuren zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een vleugje magie toe aan het verwelkomen van gasten. De soepele draaibeweging, in combinatie met de elegante en luxe uitstraling van de deur, maken het een buitengewone ervaring voor je gasten om je woning te betreden.

Meer informatie
Taatsdeur van hout - voordeur
Taatsdeur als voordeur

Houten taatsdeur VS reguliere voordeur

Wat maakt een houten taatsdeur anders dan een reguliere voordeur? Een taatsdeur draait rond een verticale as die zich aan de binnenzijde van de deur bevindt. Deze verticale as wordt met behulp van een speciaal scharniermechanisme in de vloer en het plafond bevestigd. Bij het openen of sluiten draait de deur om zijn eigen verticale as. Een traditionele voordeur daarentegen, wordt bevestigd met scharnieren aan de zijkant van de deur en opent en sluit zoals we gewend zijn. In vergelijking met een traditionele voordeur geeft de unieke, soepele draaibeweging van een taatsdeur het gebruik ervan extra elegantie en daarom een verbluffende indruk.

Houten taatsdeur op maat

Different Doors maakt iedere houten taatsdeur volledig op maat om zo aan je unieke stijl te voldoen. Of je nu een klassieke uitstraling wilt, of juist een modern design, jouw taatsdeur wordt speciaal voor jouw ontworpen. Bij houten taatsdeuren zeggen wij altijd: denk groots! Vanwege het soepele draaisysteem zijn afmetingen namelijk geen belemmering. Zo hebben we in het verleden een houten taatsdeur van 3 meter hoog gemaakt. Door zelf de houtsoort, kleur, afwerking en het formaat te kiezen kan je van jouw houten taatsdeur een waar statement maken!

Houten taatsdeur als entree
Houten taatsdeur als voordeur

Veiligheid en comfort

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden houten taatsdeuren ook een hoog niveau van veiligheid en comfort. Ze zijn voorzien van geavanceerde vergrendelingssystemen en isolatie, waardoor je huis veilig en energiezuinig blijft. Als je waarde hecht aan gemoedsrust en comfort, zijn houten taatsdeuren een verstandige keuze.

Houten taatsdeur en houten garagedeur

Wil jij graag een verbluffende indruk achterlaten bij jouw gasten? Combineer dan een houten taatsdeur met een houten garagedeur. Door deze in exact dezelfde uitstraling te realiseren, wordt er eenheid en samenhang in de uitstraling van je woning gecreëerd. Bij het betreden van de oprit zullen deze twee opvallende elementen direct de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Houten taatsdeur als voordeur

Voordelen van een Different Doors taatsdeur

  • Volledig op maat gemaakt: Bij Different Doors is iedere taatsdeur maatwerk. Zo kunnen we een taatsdeur maken die qua materiaal, kleur, afmetingen, isolatie en beveiliging aansluiten bij jouw wensen.
  • Gratis advies: Een van onze productspecialisten voorziet je graag van gratis advies, dit kan bij je thuis of bij ons in de showroom.
  • Persoonlijke offerte aan de hand van jouw wensen: Aan het eind van een vrijblijvend adviesgesprek ontvang je offerte op maat voor een taatsdeur die volgens jouw wensen is samengesteld.
  • Eigen productie: We maken de garagedeuren in eigen beheer waardoor controle hebben over de kwaliteit, daarnaast werken we met eigen, ervaren montageteams die jouw nieuwe taatsdeur snel en vakkundig monteren.

Meer weten over onze taatsdeuren?

Kom langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.