Houten voordeur landelijk: in stijl uw woning betreden!

Ondanks dat moderne architectuur omarmd wordt door velen onder ons, zien we toch dat er altijd een grote groep klanten blijft kiezen voor een houten voordeur in landelijke stijl. Sierlijk bewerkte houten voordeuren spreken tot de verbeelding én stralen luxe en klasse uit. Bovendien blijken veel klanten een zwak te hebben voor een landelijk gevoel in hun woning, gecombineerd met slimme oplossingen van tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke houten voordeur die in het kozijn bevestigd wordt met 3D-scharnieren en de beste inbraakbeveiliging.

Houten voordeur landelijk in verschillende houtsoorten

Wanneer u besluit om uw landelijke houten voordeur te laten vervaardigen door Different Doors, heeft u keuze uit talloze houtsoorten. Van oudsher werd vaak gekozen voor eikenhout. Tegenwoordig zijn vele houtsoorten mogelijk met elk hun eigen bewerkingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een buitengewoon duurzame houtsoort als het tropisch hardhout Merbau, vaak gebruikt voor moderne houten voordeuren. Deze houtsoort komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en heeft een mooie variatie in kleur: van geel/oranjebruin tot donker roodbruin. Zéér karakteristiek! Bovendien eenvoudig te bewerken en eveneens te schilderen in elke denkbare kleur! Voor meer informatie over houtsoorten kunt u terecht bij onze adviseurs.

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Waar op te letten bij een landelijke houten voordeur?

Een van de belangrijkste dingen om op te letten bij een voordeur is de inbraakveiligheid. Bij Different Doors zijn we niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van houten voordeuren. We adviseren u ook graag over de keuze in scharnieren en sloten. Zo raden we altijd aan om voor beslag te kiezen dat minimaal SKG 2 sterren heeft en liefst 3. Het laatste wat u wilt is ongenode gasten in uw woning!

Uw landelijke houten voordeur door Different Doors laten maken?

Bij Different Doors kunnen we op elk gewenst moment ‘instappen’ in het proces van een nieuwe houten voordeur landelijk. Hebt u al een ontwerp klaar en wilt u een professionele partij die uw deur vervaardigt en plaatst? Of stelt u het juist op prijs om hulp te krijgen bij het ontwerp van uw voordeur? Alles kan! Stel uw vraag in ons contactformulier of vraag meteen een offerte aan om gerichter te werk te gaan.

Helemaal naar wens

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

Lees meer verhalen van klanten