Wilt u een houten voordeur, geplaatst in een strak aluminium kozijn? Dit kan bij Different Doors. Omdat onze klanten bij andere bedrijven horen dat dit niet mogelijk is, hebben wij een innovatieve oplossing bedacht die het ook voor uw woning mogelijk maakt om een prachtige houten voordeur in uw nieuwe of bestaande aluminium kozijnen te plaatsen.

Moderne aluminium kozijnen met karakteristiek hout

Een houten voordeuren in een aluminium kozijn, dat geeft uw woning een zeer moderne en stijlvolle uitstraling. De meeste architecten zullen er enthousiast van worden, maar u vast ook! Denk bijvoorbeeld aan de zwarte aluminium kozijnen zoals hierboven. Een voordeur zoals u hem nergens ziet, de echte eyecatcher van uw woning.

Op maat gemaakte voordeuren

Het is mogelijk om uw houten voordeur tot in de details te ontwerpen en op maat te produceren. Wilt u verticale belijning, horizontaal, of in liever een visgraat motief? U verzint het en wij maken het. Ook een ruit in uw houten voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Een voordeur in iedere houtsoort en kleur

Iedere houtsoort is mogelijk. Denk daarbij aan eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen.

Alles is mogelijk

Daag ons uit. Lever uw eigen ontwerp aan of het ontwerp van uw architect. Wat anderen onmogelijk achten maken wij graag mogelijk voor u. Neem contact met ons op en wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Uitstekende isolatie

Onze houten voordeuren zijn voorzien van goede isolatie. Dat maakt onze voordeuren niet alleen mooi, maar ook goed voor uw comfort en uw energienota.

Veilig met politiekeurmerk

Graag leveren wij uw voordeur met veiligheidsbeslag met SKG*** keurmerk. Zo geeft u inbrekers geen kans.


Service en garantie

Kiezen voor een houten voordeur van Different Doors is kiezen voor kwaliteit en tevredenheid. De montage van uw voordeur wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. En omdat wij u kwaliteit garanderen krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op uw voordeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs”

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

– Sanny & Jeroen

Lees meer verhalen van klanten

Houten voordeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en garagedeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


 

Offerte voor een houten voordeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Ingevulde gegevens worden door ons beveiligd opgeslagen en enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden en de aangevinkte informatie toe te zenden . We delen uw gegevens niet met derden, sturen geen spam en zullen uw vraag zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op