• Hoogst mogelijke isolatie
 • Optimale veiligheid
 • Gebruiksgemak voor het hele gezin

Informatie aanvragen?

 1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
 2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
 3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Wat maakt Different Doors uniek? 

Bij Different Doors begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe garagedeur een belangrijke investering is. Daarom bieden we: 

 • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs: Onze Shou Sugi Ban garagedeuren zijn met precisie vervaardigd om jarenlang mee te gaan. En dit alles tegen een prijs die eerlijk is voor uw budget. 
 • Volledige ontzorging van A tot Z: Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het proces, van advies en selectie tot levering en installatie. Jij hoeft u nergens zorgen over te maken. 
 • Snelle levertijd en plaatsing: Binnen slechts 6 weken kunt u genieten van uw nieuwe garagedeur. En de plaatsing duurt slechts 4 uur, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen. 
 • 10 Jaar garantie: Wij geloven in de kwaliteit van onze garagedeuren en bieden daarom een geruststellende garantie van 10 jaar. 
 • Vriendelijke mensen en persoonlijk contact: Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. We geloven in persoonlijke interactie om uw wensen volledig te begrijpen en om te zetten in een perfect eindresultaat.
beeldmerk

Op zoek naar een garagedeur van Shou Sugi Ban?

Bent u ook op zoek naar bijzondere houten deuren? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die passen bij uw eisen en wensen. Aan de hand hiervan zorgen zij voor een ontwerp dat aansluit bij de stijl van uw woning. Omdat alle deuren van Different Doors op maat gemaakt worden, is geen idee te gek. Wat u ook in gedachten heeft, Different Doors maakt het mogelijk!

Stijlvolle Shou Sugi Ban garagedeuren voor elk huis 

De Shou Sugi Ban afwerking is niet alleen trendy, maar ook tijdloos. Onze garagedeuren voegen een unieke charme toe aan elk huis, of het nu modern, traditioneel, of iets daartussenin is. Laat uw inspireren door onze ontwerpmogelijkheden en ontdek hoe u uw woning kunt transformeren. 

Klaar om uw huis te transformeren? Neem contact met ons op! 

Als uw interesse gewekt is door de schoonheid en duurzaamheid van Shou Sugi Ban garagedeuren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al u vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte garagedeur voor uw huis. Bij Different Doors maken we het eenvoudig om uw huis te transformeren en te genieten van de voordelen van stijlvolle, duurzame garagedeuren. 

beeldmerk

Heeft u vragen?

Harm adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Houten garagedeuren van Different Doors

 • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
 • Plaatsing binnen één dag!
 • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
 • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!