Garagedeuren

Bij Different Doors kunt u terecht voor maatwerk garagedeuren van onderhoudsvrije materialen of elke gewenste houtsoort. Samen met u ontwerpen we een garagedeur die optimaal is afgestemd op uw stijl, de uitstraling van uw woning en uw gebruikswensen. Daarbij bieden we u volop keuze-opties.

Onovertroffen kwaliteit

Onze garagedeuren onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en een onovertroffen afwerking. Alle garagedeuren kunnen worden voorzien van optimale isolatie met bijvoorbeeld panelen tot wel 60mm dik of thermisch onderbroken kozijnen en dorpel. Alle garagedeuren beschikken over veiligheidsopties die uitgebreid kunnen worden naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen (anti-inbraak).

We denken graag met u mee in het realiseren van al uw wensen. Garagedeuren, loopdeuren of voordeuren geïntegreerd in de gevel? Een volledig glazen garagedeur, of een deur met bijzondere afmetingen? Of heeft u zelf een bijzonder idee? Daag ons uit!


Houten garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat
  • Hoge isolatiewaarde
  • Inbraakbeveiliging
  • Vrijheid in ontwerp en uitstraling
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


“Different Doors denkt mee
in oplossingen”

Het bleek voor andere partijen niet mogelijk om ons ontwerp te realiseren met een standaard garagedeur in verband met het gewicht van de bekleding. Het gewicht was per vierkante in het ontwerp te zwaar om te realiseren (ongeveer 2 keer te veel). Via een zoektocht op internet zijn we bij Different Doors terechtgekomen. Different bleek ons ontwerp wél te kunnen realiseren…

Bekijk dit unieke project van een zwarte houten garagedeur geïntegreerd in de gevel >>

Familie Koopman, Vught

Lees meer verhalen van klanten