Different Doors, al bijna 10 jaar actief in Weert en omgeving!

Weert: hoogste kans op inbraak in Limburg

Wanneer het aantal inbraakpogingen wordt afgewogen tegen het aantal inwoners per gemeente, dan blijkt de relatieve kans op inbraak het hoogst te zijn in Weert. Per 1.000 inwoners wordt hier 49% vaker een inbraakpoging gedaan dan in een gemiddelde Limburgse gemeente. Ook in Heerlen (+30%) en in Beek (+29%) is een verhoogde kans op inbraak.

In Vaals (-74%), Simpelveld (-64%) Peel en Maas (-59%) is de inbraakkans daarentegen het laagst.

(Bron: www.inboedelverzekering.com/inbraakmonitor-limburg)

Openslaande garagedeuren van Different Doors bieden uitkomst!

 • Verhoog de veiligheid
 • Sterke en duurzame garagedeuren d.m.v. aluminium en staal
 • Bespaar energiekosten door optimale isolatie
 • Diversen soorten glas mogelijk met HR++ isolatie (helder of melk)
 • Plaatsing vaak al binnen een halve werkdag! (4 uur)
 • Naar eigen smaak & wens aan te passen door 100% maatwerk
 • Al vanaf € 2599,- incl. BTW & montage

Waarom al meer dan 9000 mensen hun garagedeur hebben laten vervangen door garagedeuren van Different Doors?


Uitstekende isolatie: wij leveren garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel voor optimale isolatie. We vertellen u graag alles over isolatie van openslaande garagedeuren.


Optimale veiligheid: standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** sterren sloten én driepuntssluiting. Informeer ook naar onze extra beveiligingsopties.

 


Gebruiksgemak: met openslaande garagedeuren van Different Doors is het voor iedereen in het gezin heel eenvoudig om de garage te gebruiken. Gemakkelijk en geruisloos!

 


Gerealiseerde garagedeuren in Almere

Different Doors heeft in het verleden meerdere garagedeuren in Weert mogen plaatsen, bijvoorbeeld in de wijken Biest, Keent en Moesel. Zo ook in omliggende steden zoals Sittard, Roermond, Kerkrade en Heerlen. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.

 

Onze buren en wijzelf waren op zoek naar vervanging van onze metalen kantelpoorten, die hun beste tijd hadden gehad. Na diverse offertes hebben we samen gekozen voor de oplossing van Different Doors. Deze staken wat ons betreft er met kop en schouders bovenuit voor wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. Na het accepteren van de offerte is dit bedrijf voorspoedig aan de slag gegaan, en nog voordat de gestelde levertijd verstreek hebben we nu allebei nieuwe openslaande deuren richting onze carport.

Fam. Pubben, Weert

Wij hebben gekozen voor openslaande garagedeuren van Different Doors nadat wij hadden gesproken met bewoners op een adres waar ook deuren door Different Doors waren geleverd. Omdat men zo tevreden was hebben wij contact opgenomen met Different Doors en was een afspraak snel gemaakt. Sil was zo overtuigend in de uitleg over materialen, service en plaatsing dat onze keuze snel was gemaakt. Binnen 7 weken na bestelling waren de deuren correct geplaatst en afgewerkt door deskundig personeel. Gewoon super!

Fam. Deenen, Nederweert

We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een digitaal adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2599,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.

 

        

 

Download de inspiratiegids voor onderhoudsarme openslaande garagedeuren!

  • Voorbeelden van reeds geplaatste garagedeuren
  • Informatie over toepassingen
  • Klantverhalen
  • Wist je dat
  • En nog veel meer…