Kosten van een garagedeur

Uw garagedeur is verouderd, functioneert niet meer goed, heeft niet meer de gewenste uitstraling, wegens praktische redenen of voor nieuwbouw bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur. Bij uw zoektocht naar een nieuwe garagedeur spelen diverse factoren een rol.

Denk hierbij aan uitstraling, gemak, isolatie en veiligheid. Ook de prijs van een garagedeur speelt vaak een belangrijke rol. Prijzen van garagedeuren zijn sterk afhankelijk van de keuzes die u maakt in elementen die de garagedeur zal bevatten.

Offerte op maat aan de hand van uw wensen

Bij Different Doors worden alle garagedeuren op maat geproduceerd, geheel naar wens van de klant. Er worden geen standaard garagedeuren aangeboden, waardoor prijzen van garagedeuren op voorhand niet vastliggen. Om een passende prijs voor uw gewenste garagedeur te kunnen maken komen we graag vrijblijvend bij u thuis. Samen met u gaan we in gesprek, bekijken we de situatie en worden uw wensen en eisen meegenomen in een offerte op maat. Deze heeft u aan het einde van het adviesgesprek in uw mailbox. Onze adviseurs hebben ook proefstalen bij zodat u kunt voelen en zien hoe uw garagedeur eruit komt te zien.

Onze prijzen

Soort garagedeurPrijs inclusief btw, montage en 10 jaar garantie
Onderhoudsarme openslaande garagedeurVanaf €2899
Houten openslaande garagedeurVanaf €4500
Houten sectionaaldeurPrijzen op aanvraag
Houten zijwaartse garagedeurPrijzen op aanvraag
Houten taatsdeurenPrijzen op aanvraag
pijltje
beeldmerk

Voor wat voor soort garagedeuren kunt u bij Different Doors terecht?

Garagedeur prijzen vergelijken met andere aanbieders

We snappen dat u graag garagedeur prijzen wilt vergelijken met andere aanbieders, echter moet u goed begrijpen dat er veel ‘lokkertjes’ zijn om u een garagedeur te verkopen voor de laagste prijs. Is de prijs inclusief montage? Hoe is de kwaliteit van de garagedeur en hoe zit het met de garantie bij problemen? Moet u zelf uw oude garagedeur afvoeren en de nieuwe monteren? Bij Different Doors vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn dan ook blij dat meer dan 98% van onze klanten ons aanbeveelt bij anderen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op en dan helpen we u graag verder.

Uw zekerheden bij Different Doors

Al onze garagedeuren worden op maat gemaakt naar uw wens. Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Goede isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag
  • 10 jaar garantie
Meer informatie aanvragen
Adviseur Different Doors
beeldmerk

Voordelen van Different Doors

Laat uw garagedeur vervangen door Different Doors en profiteer van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Wij leveren garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel voor optimale isolatie. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Alle garagedeuren van Different Doors worden standaard voorzien van een extra veiligheidsopties. Houd ongewenst bezoek buiten met een garagedeur van Different Doors.

Benieuwd wat de garagedeur van uw dromen kost?

Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis voor het maken van een passende prijsopgave, gebaseerd op uw specifieke wensen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Voor meer informatie, een prijsindicatie en vrijblijvend advies kunt u telefonisch contact opnemen via 0495 470 000, of het contactformulier invullen.

Adviseur Different Doors