Verticale garagedeuren

Verticale garagedeuren: een unieke innovatie die door Different Doors wordt geproduceerd. Bent u op zoek naar het gemak van een elektrische sectionaaldeur met een verticaal profiel? Different Doors kan dit voor u op maat en naar eigen wens realiseren.

Een verticale garagedeur heeft een klassieke look en kan tevens worden uitgevoerd met de uitstraling van een klassieke openslaande deur. U ziet bijna geen verschil, maar merkt dit wel in het gebruiksgemak van uw garagedeur!

Verticale garagedeur op maat geproduceerd

Different Doors is hét adres in Nederland en België om uw eigen verticale garagedeur te laten ontwerpen. Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk. Met het juiste ontwerp en de juiste materialen en afwerking maken we een garagedeur die volledig past bij uw woning, stijl en smaak. Verticale garagedeuren zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar het gemak van een elektrische garagedeur met de uitstraling van een verticaal profiel.

  • Houten verticale garagedeuren
  • Landelijke, moderne of klassieke uitstraling
  • Elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk
  • Uitvoerbaar met boog, slaglat en/of neutje

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en/of wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze verticale garagedeuren? Vraag een offerte aan of bekijk hieronder meer kenmerken van onze verticaal geprofileerde elektrische garagedeuren.

» Vraag een offerte aan

 

Voorbeeld van een verticale elektrische garagedeur

Kunt u zich nog niet voorstellen hoe de verticale garagedeur in de praktijk werkt? Bekijk dan de video hieronder. Deze houten verticale garagedeur heeft de uitstraling van een klassieke openslaande garagedeur. Normaal zou het niet mogelijk zijn deze deur naar boven te laten openen. Dankzij de innovatie van Different Doors wordt de verticaal geprofileerde elektrische garagedeur realiteit!

 

 

Elk type garagedeur verticaal geprofileerd

Ook andere soorten garagedeuren kunnen natuurlijk worden uitgevoerd met een verticaal profiel. Different Doors is uw adres voor openslaande garagedeuren, elektrische garagedeuren en zijwaartse garagedeuren (naar keuze uitgevoerd in hout of onderhoudsvrije materialen). Alle types garagedeuren worden op maat geproduceerd. U ontwerpt samen met onze adviseurs een garagedeur die geheel voldoet aan uw individuele wensen en smaak. Ook voor een bijpassende voordeur of loopdeur of een garagedeur geïntegreerd in de gevel kunt u bij ons terecht.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze verticale garagedeuren:

Productie in Nederland
Different Doors produceert alle garagedeuren in eigen beheer. Ook onze verticale garagedeuren produceren wij zelf!

Veiligheid en isolatie
Verticale garagedeuren kunnen worden uitgerust met isolatie- en veiligheidsopties. Bespreek vooral uw wensen!

Elk ontwerp mogelijk
Uw ideeën worden werkelijkheid met Different Doors! Wij denken met u mee en maken elk ontwerp mogelijk.

Nieuwbouw en renovatie
Elektrische verticale garagedeuren worden op maat geproduceerd. Daardoor geschikt voor elke situatie!

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de verticale garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen