Houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren openslaande garagedeuren, sectionaal garagedeuren en zijwaartse deuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Modern, landelijk of klassiek?

Uw garagedeur wordt geheel in overleg met u ontworpen en op maat geproduceerd. De mogelijkheden zijn eindeloos: van modern tot klassiek, met horizontale of verticale belijning, of volledig geïntegreerd in de gevel. We worden graag uitgedaagd in het realiseren van uw wensen!

Keuze uit alle houtsoorten en bewerkingen

Uniek is onze omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen nerfstructuur en draagt bij aan de uitstraling van uw deur. Met oliën of lakken brengen we de deur in de gewenste kleur of tint. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden.

» Bekijk hier een video over houten garagedeuren

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze houten garagedeuren:

Iedere houtsoort mogelijk

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en sfeer. Bij Different Doors heeft u keuze uit alle houtsoorten.

Landelijk, klassiek of modern
Houten openslaande, elektrische en zijwaartse deuren in elke stijl en voor iedere woning.

Hoge isolatiewaarde
Wij bieden u keuze uit garagedeuren met diverse isolatiewaardes. Ook een onovertroffen isolatie is mogelijk.

Elk ontwerp mogelijk
Voor iedere situatie de juiste oplossing: elk ontwerp, materiaal en type deur is mogelijk bij Different Doors.

Houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren vormen een gemakkelijke doorgang voor personen, ook met (brom)fietsen of motoren. Een houten openslaande deur is bijzonder gebruiksvriendelijk en geeft uw woning een prachtige, stijlvolle uitstraling.

Houten sectionaaldeuren

Elektrische garagedeuren van hout bieden u talrijke mogelijkheden. Houten sectionaal garagedeuren kunnen in elke stijl passend bij uw woning worden geproduceerd. Verticaal geprofileerd of geheel geïntegreerd in de gevel? Alles is mogelijk. U bepaalt tot de kleinste details hoe uw garagedeur er uit komt te zien!

Houten zijwaartse deuren

Met een zijwaartse sectionaal garagedeur heeft u geen loopdeur meer nodig. U kunt de zijwaartse deur namelijk zo ver openen als nodig. Daarmee is de zijwaartse deur een loopdeur en garagedeur in één. U kiest zelf voor handmatige of elektrische bediening. Met een zijwaartse deur voorkomt u een railconstructie en/of motor aan het plafond.

cta-houten-zijwaartse-garagedeuren

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen