Verticale houten voordeur met houten openslaande garagedeur in dezelfde stijl

Een fraai project van Different Doors. Een houten voordeur en houten openslaande garagedeuren gemaakt van verticale Afrormosia latten.

Een prachtige metamorfose binnen één dag!

De garagedeur en voordeur zijn gerealiseerd in dezelfde stijl. De oude deuren zijn eerst verwijderd. Daarna zijn de nieuwe houten voordeur en houten openslaande garagedeur vakkundig gemonteerd. En dat binnen één werkdag!

Dankzij deze prachtige combinatie van houten voordeur en houten openslaande garagedeur beschikt deze woning over een fraaie uitstraling. Daarnaast zijn zowel de voordeur als de garagedeur goed geïsoleerd en beveiligd door de beste technieken.

Uw eigen voordeur en openslaande garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen voordeur en garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige luxe garagedeur en voordeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren