Houten taatsdeur als voordeur

Onlangs hebben we een bijzonder project afgerond in samenwerking met VHR Bouw: het plaatsen van een prachtige houten taatsdeur als voordeur. Deze deur is maar liefst 3,5 meter hoog en volledig gemaakt van hout. De taatsdeur is bevestigd met het innovatieve taatssysteem van FritsJurgens, wat zorgt voor soepele en gemakkelijke bediening.

Unieke houten taatsdeur

Wij maken iedere houten taatsdeur volledig op maat zodat deze aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners. Bij dit project zijn zowel de binnen- en buitenzijde van de deur bekleed met eikenhout voor een natuurlijke uitstraling. De grote afmetingen van deze taatsdeur maken de voordeur een waar ‘statement piece’ dat een indrukwekkend ontvangst creëert voor bezoekers van de woning.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten taatsdeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten taatsdeuren (pivoterende voordeuren)

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren