In Brabant realiseerde Different Doors een houten voordeur in een bestaand kozijn. Het kozijn van deze jaren ’70 woning is nog in prima staat, vervangen hoeft dus niet. Door de ervaring van onze eigen monteurs kunnen we een nieuwe houten voordeur perfect monteren in een bestaand kozijn.

Houten voordeur in een bestaand kozijn

Het Afrormosia hout kent een mooie nerfstructuur. In combinatie met het matzwarte deurbeslag krijgt deze houten voordeur een bijzonder fraaie uitstraling.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de voordeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw voordeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons naast vele isolatie en veiligheidsopties 10 jaar garantie op de houten voordeur.

Gerelateerde projecten
Houten voordeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel