Dezelfde houten voordeur en garagedeur

In Noord-Brabant mochten we een woning voorzien van een houten sectionaaldeur en houten voordeur. Geheel in dezelfde stijl. Eerst is de oude elektrische sectionaaldeur verwijderd, net zoals de versleten houten voordeur. Vervolgens installeerde onze vakbekwame monteurs de nieuwe houten deuren.

 

Houten deuren in dezelfde stijl

Zowel de voordeur als de sectionaaldeur zijn gemaakt van Afrormosia hout. Daarnaast zijn ze perfect geïsoleerd en veilig. De houten voordeur is voorzien van een zeer veilige driepuntssluiting. De houten sectionaaldeur is te bedienen met een meegeleverde draadloze handzender, een codeklavier en een draadloze drukknop.

Video

Houten deuren in dezelfde stijl!

Bekijk de video

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de voordeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op iedere voordeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren