Over ons

Different Doors is totaalaanbieder en specialist in garagedeuren. Wat voor type deur u ook zoekt, Different Doors produceert uw garagedeur geheel op maat en naar uw wens. Na jarenlange ervaring kent Different Doors de fijne kneepjes van het vak en kunnen onze adviseurs u voorzien van gedegen, persoonlijk advies.

Niet zomaar ‘Different Doors’

Different Doors doet zijn naam eer aan. Met de focus op kwaliteit, klantgerichtheid en service bieden wij deuren met een onbegrensd scala aan ontwerp- en inbouwmogelijkheden. Door de talrijke keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal, isolatie, veiligheid, uitstraling en toepassingen onderscheidt Different Doors zich van andere garagedeuren en aanbieders.

Dankzij productie in eigen beheer weten wij kwaliteit en snelle levertijden te waarborgen en de meest uitdagende wensen te realiseren. Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage, installatie en afwerking te garanderen.

Kiest u voor Different Doors, dan kiest u voor:

  • Persoonlijk advies en maatwerk.
  • Tal van mogelijkheden.
  • Kwaliteit en vakmanschap.
  • Uitstekende service en onderhoud.
  • 10 jaar garantie.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit gaat verder dan het leveren van goede, solide en mooie deuren. Kwaliteit betekent ook een uitstekende service, werken volgens afspraak en klaar staan voor de klant. Dat weten we bij Different Doors maar al te goed. Zo staan wij in geval van nood, buiten kantooruren 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Unieke garantie

10-jaar-garantie

Different Doors biedt u een unieke 10 jaar lange garantie op alle garagedeuren. Dat betekent dat eventuele problemen, schade of slijtage (uiteraard bij normaal gebruik) kosteloos door Different Doors wordt opgelost.

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen én plaatsing door onze eigen vakkundige montageteams, durven wij u kwaliteit en een lange levensduur te garanderen. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan zorgen wij ervoor dat dit spoedig wordt opgelost.

» Garantie particulieren en bedrijven