Garagedeuren Hilversum

Wilt u uw huidige kanteldeur vervangen voor een mooie openslaande deur? Of wilt u juist uw huis een luxe en exclusieve uitstraling geven door te kiezen voor een houten garagedeur? Wat u ook wilt en waar u ook woont, Different Doors is de totaalleverancier op het gebied van garagedeuren in heel Nederland. We zijn onder meer werkzaam in de volgende regio’s: Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en Amersfoort.

Different Doors realiseert onder andere:

Wat zijn uw wensen en welke garagedeur past daar het beste bij? Welke afmetingen moet de garagedeur hebben? En voor welk materiaal kiest u het liefst? Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur? Onze specialisten helpen u graag om een weloverwogen beslissing te nemen.

Meer informatie aanvragen
Hilversum

Houten sectionaaldeur Hilversum

Een houten sectionaaldeur geeft uw woning een natuurlijke, warme en luxe uitstraling. Er zijn oneindig veel toepassingen mogelijk. Bij Different Doors leveren wij u dé houten deur die u zoekt! Bent u benieuwd naar eerder uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje in het fotoboek!

De voordelen van Different Doors op een rij

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen:

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn garagedeuren van Different Doors voorzien van de modernste beveiligingstechnieken


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar onze garagedeuren? Klik hier voor een impressie van recente projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Vul hieronder uw gegevens in