Garagedeuren Waalwijk

Different Doors is de expert op het gebied van garagedeuren in Waalwijk en omgeving. Waar u ook naar op zoek bent, bij Different Doors bent u aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring voorzien we u van het beste advies zodat u jarenlang profiteert van een kwalitatief hoogstaande, prachtige garagedeur.

Meer informatie aanvragen
Onderhoudsvrije openslaande garagedeur
Onderhoudsvrije openslaande garagedeur

Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur of uw oude garagedeur. Een openslaande deur maakt in en uit lopen gemakkelijk. Als u veel met fiets of motor uw garage in en uit wilt is een openslaande garagedeur ideaal. Onze garagedeuren zijn vele malen beter geïsoleerd dan uw oude kanteldeur en zijn bovendien bijzonder inbraakveilig.

Meer informatie

Houten openslaande garagedeur

Houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Een garagedeur van hout geeft uw woning in Waalwijk een luxe, stijlvolle uitstraling. Dat kan van klassiek tot modern. U bepaalt namelijk zelf de uitstraling van uw houten garagedeur. Ieder ontwerp is mogelijk! Daag ons uit.

Meer informatie

houten sectionaaldeur gelijk met de gevel

Houten sectionaaldeuren

Een houten sectionaaldeur is een prachtige, waardevolle toevoeging aan uw woning in Waalwijk. Deze kunnen we geheel onzichtbaar verwerken in de gevel. De sectionaaldeur kan naar wens naar boven of zijwaarts geopend worden. Met elektrische bediening kunt u gemakkelijk de garagedeur openen en sluiten. Ideaal om uw auto de garage in te rijden.

Meer informatie

Gerealiseerde garagedeuren in Waalwijk

In het verleden hebben we al vele garagedeuren Waalwijk en omgeving mogen plaatsen. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.

Different Doors heeft in het verleden meerdere garagedeuren in Waalwijk mogen plaatsen, bijvoorbeeld in de wijken Sprang, Zanddonk en Baardwijk. Zo ook in omliggende steden zoals Eindhoven, Breda, Tilburg en Budel. Dit geldt zowel voor openslaande garagedeuren als voor houten sectionaaldeuren. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk dan onze inspiratiepagina met gerealiseerde projecten of klik op een van onderstaande foto’s.


Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een van onze adviseurs komt bij u thuis de huidige situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Hij neemt diverse proefstalen mee zodat u een goede impressie krijgt van het materiaal.

Samen met de adviseur doorloopt u al uw wensen en eisen. Deze worden vervolgens vertaald naar een garagedeur die het beste bij uw woning past. Aan het eind van het gesprek ontvangt u dan ook een offerte op maat voor uw ontworpen garagedeur.

Akkoord op de offerte? We nemen uw garagedeur in productie waarna onze vakmensen deze snel en vakkundig komen monteren.

Vervolgens geniet u jaren van een kwalitatief hoogwaardige garagedeur.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in

        

De voordelen van Different Doors op een rij

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen:

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn garagedeuren van Different Doors voorzien van de modernste beveiligingstechnieken