Luxe houten garagedeur

Visualisatie van het eindresultaat

Bij Different Doors maakt u altijd de juiste keuze! Hoe dat komt? Bij twijfel over de houtsoort, de kleur of het paneel, zorgen wij voor een visualisatie van het eindresultaat. Dit geldt voor zowel de houten sectionaaldeuren als de openslaande garagedeuren van Different Doors. Twijfel dus niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Visualisatie houten sectionaaldeuren

Bij Different Doors weten we hoe lastig het is om in te beelden hoe de huidige situatie eruit ziet met een nieuwe houten sectionaaldeur. Om u vooraf een goed beeld te geven van de nieuwe situatie, laten wij speciaal voor u een visualisatie maken. Het maken van deze tekening is geheel vrijblijvend. Naast het maken van een visualisatie zorgen we altijd voor een proefmonster van de gekozen houtsoort.

Een openslaande garagedeur in uw garage?

Wilt u uw huidige kanteldeur gaan vervangen voor twee openslaande deuren van Different Doors maar twijfelt u nog over de kleur, of voor welk paneel u moet kiezen? Met behulp van een aantal foto’s van de huidige situatie en de nieuwe deur, kunt u binnen een paar dagen een mooie visualisatie van ons verwachten. De tekening wordt geheel vrijblijvend voor u gemaakt.

Meer informatie over visualisaties

Wilt u graag meer informatie over een visualisatie of de producten van Different Doors? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. U kunt ook dagelijks telefonisch contact met ons opnemen op +31 (0)495 – 470000. We plannen graag geheel vrijblijvend een afspraak met u in!

Different Doors
Average rating:  
 0 reviews