Overhead garagedeuren van hout

Overhead garagedeuren van hout

Overhead garagedeuren zijn sectionaaldeuren die bestaan uit losse panelen die met scharnieren aan elkaar gemaakt zijn. Doordat het losse panelen zijn, kunnen de hardhouten garagedeuren soepel en gemakkelijk open en dicht. De overhead garagedeur rolt zich op tegen uw plafond. Hierdoor heeft u geen extra ruimte nodig voor de deur en kunt u het volledige vloeroppervlakte van uw garage gebruiken.

Alle soorten hardhout mogelijk

De overhead garagedeuren zijn gemaakt van duurzaam hardhout. U kunt zelf kiezen welke soort hout u wenst. Wilt u bijvoorbeeld eiken of mahonie hout? Ook bepaalt u zelf of de panelen horizontaal of verticaal worden geplaatst. Wij zijn uniek in onze innovatieve verticale garagedeuren. Het voordeel van hardhouten garagedeuren is dat ze een chique uitstraling hebben. Wilt u deuren met een landelijke, klassieke of moderne look? Dat kan met hardhout garagedeuren allemaal!

Samen met onze vakkundige adviseurs bepaalt u hoe de garagedeuren eruit komen te zien zodat ze perfect passen bij uw woning. Ook de handige loopdeur maken wij in dezelfde stijl. Zo wordt het één geheel en valt de deur niet onnodig op.

Elektrische hardhouten garagedeuren

Als u uw auto vaak in en uit de garage haalt, is een elektrische garagedeur ideaal. De overhead garagedeur heeft een motor die betrouwbaar en solide is. De motor kunt u vanuit de auto bedienen. Zo wordt u niet nat als het regent. Deze motor zorgt dat uw hardhouten garagedeur soepel en snel opent en sluit.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor moderne garagedeuren? Onze adviseurs denken graag met u mee!

Uniek bij Different Doors

Different Doors staat garant voor deuren van goede kwaliteit, die veilig zijn en volledig op maat worden gemaakt zodat ze passen bij de uitstraling van uw woning.

Overhead garagedeuren van hout

Iedere houtsoort mogelijk

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en daarmee zijn eigen sfeer. U bepaalt zelf welke houtsoort u voor uw garagedeur wilt.

Garagedeur hout

Ook verticale panelen mogelijk

Dankzij ons unieke innovatieve ontwerp kunt u ook kiezen voor verticale panelen. Door de verticale panelen lijkt uw deur langer.

moderne garagedeuren

Loopdeur van hout

Uw loopdeur maken wij in dezelfde stijl als uw overhead garagedeur. Een praktische loopdeur zodat u gemakkelijk naar binnen en buiten kunt.

Garagedeur hout

Veilig

Al onze garagedeuren zijn voorzien van verschillende veiligheidssloten. Ook kunt u de deuren uitbreiden met extra inbraakveilige sloten.

Service bij Different Doors

Onze medewerkers hebben een grote passie voor garagedeuren. Ze geven u graag professioneel advies welke deur het beste bij uw woning past. Samen kijken we naar de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. Kwaliteit houdt bij ons niet op zodra u het product heeft besteld. Wij geven 10 jaar garantie. Mocht er toch onverwachts iets gebeuren, staan onze monteurs 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u direct te helpen.