Mooie garagedeuren

Bent u op zoek naar mooie garagedeuren die passen bij de uitstraling van uw huis? Bij Different Doors heeft u een ruime keus aan onderhoudsvrije openslaande deuren of houten sectionaaldeuren. Bij de houten deuren kunt u kiezen uit een moderne, landelijke of klassieke look. Kiest u voor een onderhoudsvrije deur? Dan kunt u zelf de gewenste afwerking en de kleur kiezen. Ook het type deur kiest u zelf. Wilt u automatische deuren die onder het plafond rollen? Of heeft u liever zijwaartse deuren die naar de zijkant schuiven? Dankzij onze ruime keus aan mooie deuren heeft u altijd een deur die bij u past!

Mooie garagedeuren van goede kwaliteit

Onze garagedeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit! De veiligheid staat voorop en alle deuren zijn voorzien van veilige sloten. U kunt uw mooie garagedeuren uitbreiden naar het Politie Veilig Wonen keurmerk. Zo weet u zeker dat er niet ingebroken kan worden via uw garagedeur.  Dankzij de optimale isolatie verliest u geen warmte en komt de kou ook niet naar binnen.

Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee. Heeft u bijzondere wensen? Bijvoorbeeld een garagedeur van glas, een bijzondere afmeting of een deur die geïntegreerd is in de gevel. Kijkt u ook bij onze mogelijkheden voor bijzondere garagedeuren.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor moderne garagedeuren? Onze adviseurs denken graag met u mee!

Uniek bij Different Doors

Different Doors staat garant voor mooie garagedeuren van goede kwaliteit, die veilig zijn en volledig op maat worden gemaakt zodat ze passen bij de uitstraling van uw woning.

 

Hoogwaardige kwaliteit

De mooie garagedeuren worden volledig op maat en van de beste materialen gemaakt.

Ruime keus materialen

Houten deuren met een moderne, landelijke of klassieke uitstraling? Of liever onderhoudsvriendelijke openslaande deuren van aluminium?

Zijwaartse deuren of automatische deuren

Wilt u een deur die naar de zijkant wegschuift of één die automatisch ‘oprolt’ tegen de onderkant van het plafond?

Elk ontwerp mogelijk

Elk ontwerp, materiaal, kleur en type garagedeur is mogelijk. Wij maken alles op maat volgens uw wensen!

Service bij Different Doors

Bij Different Doors hebben we service hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat de mooie garagedeuren volledig bij uw wensen passen. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en adviseren u graag. Mocht u toch een keer een probleem hebben, dan staan onze monteurs 24/7 voor u klaar. U krijgt 10 jaar garantie op alle garagedeuren. U kunt immers geen dag zonder uw garagedeur! Ook kunnen wij uw deur keuren op de ARBO-eisen, ook als de deur niet door ons is geleverd. U ontvangt een volledig keuringsrapport en weet zeker dat de staat van uw deur uitstekend is.