Houten garagedeur prijs

Houten garagedeur prijs

Houten garagedeuren zijn mooi en duurzaam. Zeker als de deuren van hardhout zijn gemaakt. Het voordeel van garage deuren van hout is dat ze passen bij elk type woning. Heeft u een landelijke woning? Of juist een moderne woning? Hout kan bij allebei!

Bij Different Doors kiest u zelf het soort hardhout voor uw garagedeur. Wilt u bijvoorbeeld eiken deuren of deuren van mahonie hout? Ook bepaalt u zelf welke kleur en afwerking u wilt.

Wat is de prijs voor houten garagedeuren?

Wat de prijs voor uw houten garage is, is lastig te zeggen. Alle deuren maken wij namelijk volledig op maat. Afhankelijk van uw wensen, het type hout en de afwerking wordt de prijs voor uw houten garagedeur bepaald. Wij kunnen op voorhand geen prijzen noemen voor het maken van uw garagedeur. Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers denken graag met u maken en maken een offerte op maat voor u.

Wij bieden u een ruime keus houten garage deuren. Bijvoorbeeld sectionaal garagedeuren of zijwaartse deuren. Deuren met horizontale of verticale panelen. En automatische of elektrische deuren.

garagedeuren youtube

Uniek bij Different Doors

Different Doors heeft een passie voor garage deuren.

Houten garagedeur prijs

Beste kwaliteit

Al onze deuren zijn van de beste kwaliteit. Wij hebben goede connecties met leveranciers waardoor we u de beste prijzen kunnen bieden. De deuren zijn stijlvol en veilig.

Garagedeur hout

Houten garage, goede prijs

Onze professionals maken een offerte op maat die past bij uw wensen en het type hout dat u wilt.

Houten garagedeur prijs

Elk ontwerp mogelijk

Alle deuren worden volledig op maat gemaakt. Daardoor is ieder ontwerp mogelijk. Ook met bijzondere garagedeuren helpen wij u graag.

Ruime keus uit type deuren

Wat voor type deur u ook kiest, wij zorgen dat de deur bij uw woning past.

Service van Different Doors

Klanttevredenheid vinden wij het belangrijkste! Onze service houdt daarom niet op zodra u de deur heeft besteld. Onze klanten beoordelen ons met een 9.8 uit 10 en 98% van de klanten raadt ons aan.