verticale houten garagedeuren

Artikel: Verticaal houten sectionaaldeuren

Verticaal houten sectionaaldeuren

Houten sectionaaldeuren kunnen zowel verticaal als horizontaal worden uitgevoerd. Hiermee wordt bedoeld dat de panelen zowel verticaal als horizontaal verwerkt kunnen worden in de garagedeur. Houten sectionaaldeuren worden geheel op maat gemaakt, precies naar wens van de klant. Houten sectionaaldeuren kunnen worden geproduceerd uit alle houtsoorten en in ieder gewenste uitvoering. Wenst u graag een verticaal houten sectionaaldeur dekkend gelakt in een RAL kleur naar keuze, ziet u liever de oorspronkelijke houtkleur of diverse bewerkingen van hout terug komen in de deur? Geen probleem! Houten sectionaaldeuren worden geproduceerd zoals u wenst.

Optimaal geisoleerd en veilig

Daarbij zijn houten sectionaaldeuren optimaal geïsoleerd. Sectionaaldeuren worden niet enkel met hout bekleed, maar bestaan uit geheel houten panelen van wel 75 mm. dik. Ook beschikken de houten sectionaaldeuren over een sterke veiligheid. Deuren worden vergrendeld met een betrouwbare, krachtige motor. Ook is het mogelijk een sectionaaldeur en mogelijk loopdeur te integreren in een houten gevel, zodat het één mooi geheel vormt. De deuren zijn vrijwel naadloos weggewerkt in de houten gevel.

verticaal-houten-sectionaaldeur-slaglat-weldorpel-neutje

In elke stijl uitvoerbaar

Houten sectionaaldeuren worden geproduceerd in elke stijl, passend bij de situatie. Zo kunnen verticaal houten sectionaaldeuren uitgevoerd worden met slaglat, weldorpel en neutje, wat het geheel een klassieke uitstraling geeft. Wenst u ook graag ramen in uw deuren? Ook dat is mogelijk in elke gewenst vorm. Liever een moderne look gecreëerd met uw houten sectionaaldeur? Kies dan voor een horizontaal geprofileerde sectionaaldeur. Profiteer van de prachtige uitstraling van houten garagedeuren en het gemak van sectionaaldeuren. Wij vertalen uw wensen naar de ideale oplossing.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden op het gebied van houten sectionaaldeuren? Neem dan contact op met Different Doors garagedeuren, specialist in houten sectionaaldeuren. Different Doors voorziet u graag vrijblijvend van uitgebreide informatie en advies en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. U kunt telefonisch contact opnemen op 0495-470000 of een email sturen naar info@differentdoors.nl.