Moderne garagedeuren

Moderne garagedeuren maken de uitstraling van uw (nieuwbouw)huis compleet! Al onze moderne garagedeuren worden volledig op maat gemaakt. Elke huis en ieder mens zijn immers uniek. Onze vakkundige professionals gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de wensen van uw garagedeuren. Wilt u sectionaaldeuren die geïntegreerd in de gevel worden? Of wilt u liever zijwaartse deuren, zodat u geen rails of motor aan het plafond heeft?

Bij Different Doors kunt u ook kiezen voor verticale garagedeuren. Dit is onze nieuwste innovatie van een elektrische sectionaaldeur met een verticaal profiel. Een klassieke look in een modern jasje.

Moderne garagedeuren voor elke woning

Bij Different Doors bepaalt u zelf het materiaal en de uitstraling van uw garagedeuren. Wij hebben onder andere onderhoudsvrije openslaande deuren en houten sectionaaldeuren. Deuren die automatisch omhoog rollen en deuren die naar de zijkant wegschuiven. Ook maken wij de loopdeur in dezelfde moderne uitstraling. De loopdeur wordt gemaakt van hetzelfde materiaal, dezelfde kleur en past er volledig bij. Onze deuren kunnen in alle RAL-kleuren worden geschilderd, zo weet u zeker dat uw garagedeur perfect bij uw woning past. Ook kiest u zelf de panelen en de afwerkingsmogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken!

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor moderne garagedeuren? Onze adviseurs denken graag met u mee!

Uniek bij Different Doors

Alle deuren maken wij volledig op maat. We luisteren naar uw wensen en behoeften en adviseren de deur die daar het beste bij past.

Veiligheid

Een garagedeur moet veilig zijn. Alle moderne garagedeuren voldoen aan de eisen van de politie.

Optimale isolatie

Onze deuren zijn extra goed geïsoleerd.

Geen rails/motor aan het plafond

Met onze moderne zijwaartse deuren heeft u geen rails of motor aan het plafond. De deur rolt naar de zijkant weg.

Volledig op maat gemaakt

Alle deuren worden volledig op maat gemaakt. We kijken naar uw wensen en zorgen dat de deur bij uw huis past.

Service bij Different Doors

Onze adviseurs komen graag bij u langs om u alle mogelijkheden uit te leggen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit garagedeuren waar u 10 jaar garantie op krijgt. Het kan altijd voorkomen dat er toch iets niet goed is met uw deur. Daarom hebben wij een serviceteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staat. Als uw garagedeur om wat voor reden niet open gaat, wilt u natuurlijk dat het direct verholpen wordt.