Houten sectionaalpoorten

Bij Different Doors worden houten sectionaalpoorten geproduceerd naar wens van de klant. Bent u op zoek naar iets wat u mooi vindt, maar wat ook bij uw woning past? Stijlvol, uniek én warmte, dat is wat u krijgt wanneer u kiest voor een houten sectionaalpoort.

 

Sectionaalpoorten van Different Doors:

  • Volledig op maat gemaakt in eigen productie
  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat
  • Onzichtbaar in de gevel te integreren
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams

 

houten garagedeur gelijk met de gevel

Houten sectionaalpoorten in alle houtsoorten

De sectionale poorten van Different Doors zijn te verkrijgen in iedere houtsoort die u maar wenst. Een aantal voorbeelden van de houtsoorten die we leveren zijn: Red Cedar, Meranti, Mahonie en Eiken. Ook de kleur van het hout is door u te bepalen. Hout is een natuur product en kan zo bewerkt worden dat het precies de juiste kleur krijgt.

Verschillende types houten sectionaalpoorten

Naast de verschillende houtsoorten, zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Different Doors. Benieuwd naar een impressie van gerealiseerde projecten? Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen.


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze houten garagedeuren? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Vul hieronder uw gegevens in