Houten sectionaalpoorten

Bij Different Doors worden houten sectionaalpoorten geproduceerd naar klant wens. Bent u op zoek naar iets wat u mooi vindt, maar wat ook bij uw woning past? Stijlvol, uniek én warmte, dat is wat u krijgt wanneer u kiest voor een houten sectionaalpoort.

Houten sectionaalpoorten in alle houtsoorten

De sectionale poorten van Different Doors zijn te verkrijgen in iedere houtsoort die u maar wenst. Een aantal voorbeelden van de houtsoorten die we leveren zijn: Red Cedar, Meranti, Mahonie en Eiken. Ook de kleur van het hout is door u te bepalen. Hout is een natuur product en kan zo bewerkt worden dat het precies de juiste kleur krijgt.

Verschillende types houten sectionaalpoorten

Naast de verschillende houtsoorten, zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Different Doors. Denk bijvoorbeeld aan:

Meer informatie en gratis advies op maat?

Bent u benieuwd wat Different Doors u te bieden heeft op het gebied van houten sectionale poorten? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. We hebben hier een aantal houtsoorten hangen, zodat u een beter beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Heeft u liever dat een adviseur van Different Doors bij u langs komt om de situatie te bekijken, dat kan natuurlijk ook. Wanneer u nu het contactformulier invult nemen wij binnen 48 uur contact met u op!

houten sectionaalpoorten