Houten garagedeuren tot wel 12 meter breed

U bent op zoek naar een garagedeur, maar dan met een flinke breedte? Bij Different Doors vormt een uitzonderlijke breedte geen enkel probleem! Wij produceren houten garagedeuren én onderhoudsvrije garagedeuren geheel op maat en naar wens van de klant. Deze garagedeuren kunnen geproduceerd worden tot een breedte van wel 12 meter!

Volledig op maat gemaakt

Deze elektrisch bedienbare sectionaaldeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. Wenst u graag een houten garagedeur met een brede doorgang, welke vrijwel naadloos aansluit op uw houten gevelbekleding? Ook dat vormt voor Different Doors geen enkel probleem. Different Doors is gespecialiseerd in het produceren van houten sectionaaldeuren in iedere afmeting, volledig aansluitend op de houten gevel. Op deze manier valt de gehele houten garagedeur vrijwel zichtloos weg in de houten gevel, wat één prachtig geheel vormt.

Tal van mogelijkheden

U hebt bij de houten garagedeuren keuze uit diverse houtsoorten en bewerkingen. Ook het verwerken van glas is geen enkel probleem. Houten garagedeuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Welke grootte u ook wenst, Different Doors realiseert een garagedeur met de door u gewenste doorgang. Van enkel een meter brede loopdeur tot 12 meter brede garagedeuren. Niets is onmogelijk. Different Doors is specialist op het gebied van unieke garagedeuren en creëert graag een oplossing, passend bij uw wensen. Onderhoudsvrije garagedeuren, houten garagedeuren, loopdeuren, gevelbekleding, Different Doors is uw specialist in garagedeuren.

Meer informatie en advies op maat? Neem contact op met Different Doors!

Wenst u graag meer informatie en passend advies over garagedeuren en uitzonderlijk brede garagedeuren? Wij komen graag vrijblijvend bij u voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden en het aanbieden van een passende oplossing. Houten garagedeuren of onderhoudsvrije garagedeuren op maat, geheel naar uw wens gemaakt.