Brede houten garagedeur

Bent u op zoek naar een brede houten garagedeur? Bij Different Doors vormt een uitzonderlijke breedte geen enkel probleem! Wij produceren houten garagedeuren én onderhoudsvrije garagedeuren geheel op maat en naar wens van de klant. Deze garagedeuren kunnen geproduceerd worden tot een breedte van wel 12 meter!

 

Houten garagedeuren van Different Doors

  • Volledig op maat gemaakt in eigen productie
  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat
  • Onzichtbaar in de gevel te integreren
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams

 

Brede houten garagedeur op maat gemaakt

Deze elektrisch bedienbare sectionaaldeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. Wenst u graag een houten garagedeur met een brede doorgang, welke vrijwel naadloos aansluit op uw houten gevelbekleding? Ook dat vormt voor Different Doors geen enkel probleem. Different Doors is gespecialiseerd in het produceren van houten sectionaaldeuren in iedere afmeting, volledig aansluitend op de houten gevel. Op deze manier valt de gehele houten garagedeur vrijwel zichtloos weg in de houten gevel, wat één prachtig geheel vormt.

 

Tal van mogelijkheden

U hebt bij de houten garagedeuren keuze uit diverse houtsoorten en bewerkingen. Ook het verwerken van glas is geen enkel probleem. Houten garagedeuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Welke grootte u ook wenst, Different Doors realiseert een garagedeur met de door u gewenste doorgang. Van enkel een meter brede loopdeur tot 12 meter brede garagedeuren. Niets is onmogelijk. Different Doors is specialist op het gebied van unieke garagedeuren en creëert graag een oplossing, passend bij uw wensen. Onderhoudsvrije garagedeuren, houten garagedeuren, loopdeuren, gevelbekleding, Different Doors is uw specialist in garagedeuren.

Gerealiseerde projecten

Bent u benieuwd naar projecten die we in het verleden gerealiseerd hebben? Bezoek dan onze inspiratiepagina of klik op een van onderstaande afbeeldingen.


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze houten garagedeuren? Klik hier voor een overzicht van onze projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

 

Vul hieronder uw gegevens in