Een elektrische garagedeur of handmatig?

Een belangrijke vraag in uw zoektocht naar een nieuwe garagedeur: “Moet de garagedeur elektrisch of handmatig worden uitgevoerd?”  Vaak hangt het antwoord af van de vraag waarvoor de garage gebruikt wordt.

Auto parkeren
Parkeert u de auto in de garage? Dan is het erg praktisch om te kiezen voor een elektrische garagedeur. Zo kunt u de garagedeur op afstand bedienen en hoeft u niet telkens uw auto te verlaten om de garagedeur te openen (of te sluiten).

Doorgang of opslag
Gebruikt u de garage als doorgang, opslag, het stallen van fietsen, maar niet voor het binnen plaatsen van de auto? Dan zijn openslaande deuren de ideale oplossing. U loopt namelijk gemakkelijk de garage in en uit door het gebruik van de actieve deur, indien gewenst opent u gemakkelijk beide deuren.

Sectionaal garagedeur
exclusieve garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Al onze elektrische garagedeuren maken wij volledig van hout. Hier heeft u de keuze tussen elektrische garagedeuren die naar boven of zijwaarts openen. Deze kunnen we beide achter de dag of gelijk in de gevel realiseren. Different Doors zorgt dat al uw wensen worden doorgevoerd en de garagedeur geproduceerd wordt aan de hand van uw voorkeuren.

Kwaliteit & veiligheid
Elektrische garagedeuren zijn extra veilig door de uiterst betrouwbare motor. Deze motor zorgt voor optimale vergrendeling van de garagedeur. Elektrische garagedeuren van Different Doors beschikken over hoogwaardige kwaliteit en 10 jaar garantie.

Bekijk meer elektrische garagedeuren.

Openslaande garagedeur blauw

Openslaande garagedeuren (handmatig)

De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn enkel handmatig te openen. Hier heeft u de keuze tussen onderhoudsarme openslaande garagedeuren en houten openslaande garagedeuren. Beide soorten zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken en zijn uitstekend geïsoleerd.

frake houten sectionaaldeur

Elektrische garagedeuren met loopdeur

Wanneer u een wat grotere garage heeft kunt u ook kiezen om een elektrische garagedeur en loopdeur naast elkaar te plaatsen. Different Doors stelt graag samen met u uw garagedeur en loopdeur samen. We voorzien beide deuren van dezelfde uitstraling zodat een mooie eenheid wordt gecreëerd.

Bekijk meer elektrische garagedeuren met loopdeur.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de verschillende garagedeuren? Different Doors voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie en advies.

 

Vraag meer informatie aan