Garagedeur voor nieuwbouw woning

Bij het bouwen van een nieuwbouw woning is een goede voorbereiding van essentieel belang. Goed advies kan u hierbij helpen. Ook als het aankomt op een garagedeur voor uw nieuwe woning. Onze ervaring leert dat het proces van het bouwen van een nieuwbouw woning veel met zich meebrengt. Goed advies is hierbij van essentieel belang in het maken van de juiste keuzes. Bij veel keuzes kunnen wij u helaas niet helpen, maar wél bij het kiezen van de juiste garagedeur en de daarvoor benodigde informatie.

 

Houten sectionaaldeur
Houten garagedeuren gelijk in de gevel

Flexibiliteit in design met houten garagedeuren

Als het gaat om het bouwen van een nieuwbouw woning, is het kiezen van de juiste garagedeur een belangrijke beslissing die invloed kan hebben op zowel de functie als de uitstraling van het gebouw. Er zijn verschillende soorten garagedeuren beschikbaar, maar in dit blog zullen we ons concentreren op de voordelen van een houten garagedeur.

Een van de voordelen van een houten garagedeur is de uitstraling. Naast dat hout van nature een warme en uitnodigende uitstraling heeft is het een duurzaam materiaal. Het heeft een lange levensduur en is daarmee ook een goede investering voor uw woning.
Een ander voordeel van een houten garagedeur is de flexibiliteit in design. Hout kan worden aangepast aan de architectuur en het design van de rest van het huis, waardoor het naadloos past in het algehele uiterlijk. Daarnaast biedt Different Doors de mogelijkheid om exact te uitstraling te creëren die u of uw architect wenst. Zo krijgt u de garagedeur van uw dromen bij uw droomwoning.

Er zijn verschillende stijlen die kunnen worden toegepast als het gaat om het toepassen van een houten garagedeur in een nieuwbouw woning. Zo is het mogelijk om een garagedeur volledig te laten verdwijnen in een wand. Hierdoor wordt de garagedeur pas zichtbaar wanneer deze geopend wordt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zijwaartse beweging voor een extra wow-effect of als de inbouwruimte gering is. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden om de garagedeur ‘achter de dag’ te realiseren.


Hoe gaat het proces in zijn werk?

Stap 1: Neem contact op met Different Doors, wij beantwoorden graag uw eerste vragen.

Stap 2: Wij bestuderen graag uw plannen zodat we u van het juiste advies kunnen zien. Stuur ons tekeningen, voorbeelden en zo veel mogelijk informatie zodat onze productspecialisten u verder kunnen helpen.

Stap 3: Onze productspecialist neemt contact met u op om de aanvraag verder door te spreken. Vervolgens kan er eventueel een vervolgafspraak worden ingepland bij u thuis, of u kunt naar ons toe komen. Dan kunt u ook zien hoe onze houten garagedeuren vervaardigd worden in onze hypermoderne productie.

Stap 4: Wij maken een passende en vrijblijvende offerte voor u die volledig op basis van uw wensen en eisen wordt opgesteld.

Stap 5: Gaan we met elkaar in zee, dan starten we met de voorbereidingen om de garagedeur van uw dromen te realiseren. Wij betrekken graag de aannemer en architect hierbij zodat onze engineers alles tot in detail kunnen uitwerken in 3D.

Stap 6: Op de gewenste dag van montage komen onze ervaren monteurs uw garagedeur met de hoogste precisie plaatsen.

Enkele klanten die u al voor gingen…

Regelmatig ontvangen wij fijne reviews van onze klanten. Het is erg prettig om terug te lezen dat ze Different Doors aanbevelen en ze het proces als prettig hebben ervaren. Met als resultaat de garagedeur van hun dromen….

Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze houten garagedeuren? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op uw vragen. Bent u op zoek naar passend advies, of wilt u dat we vrijblijvend bij u langs komen en een offerte voor u maken? Neem gerust contact op, wij helpen u graag. Uiteraard kunt u ook meerdere van onze gerealiseerde projecten bekijken.

 

 

Vul hieronder uw gegevens in