Voordeuren van hout: inspiratie-ideeën!

Is uw  woning toe aan een nieuwe verfrissende look? Bij Different Doors hebben wij een breed aanbod van voordeuren van hout. Laat u inspireren door de vele voorbeelden uit ons portfolio. Er zullen op zeker voordeuren van hout tussen zitten die perfect aansluiten op uw favoriete smaak.

Op maat en in de stijl die u aanspreekt

Heeft u in onze portfolio stijlvoorbeelden gevonden van voordeuren van hout die u aanspreken? En wilt u weten of wij iets soortgelijks voor u op maat kunnen realiseren?  Onze specialisten staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Er is heel veel mogelijk in elke gewenste stijl en verschillende maten.

Een deur met karakteristieke uitstraling

Een massieve voordeur van hout geeft uw huis een karakteristieke uitstraling.  U kunt het ontwerp, de afmetingen en de houtsoort zelf kiezen.  U voordeur van hout in dezelfde houtsoort als uw garagedeur of zelfs de hele gevel. Wij draaien er onze hand niet voor om. Wilt u de voordeur in een bestaand aluminium kozijn?  Wij zorgen dat het vakkundig wordt afgewerkt.

Veel gekozen houtsoorten

Een nieuwe voordeur in alle houtsoorten leverbaar!


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Onze unieke 10 jaar lange All-In-garantie

Wij zijn overtuigd van onze werkwijze en de kwaliteit van onze voordeuren van hout.

Daarom bieden wij  u onze  unieke 10 jaar lange All-In garantie op alle voordeuren. Eventuele problemen, schade of slijtage (uiteraard bij normaal gebruik) worden door Different Doors kosteloos voor u opgelost.

Helemaal naar wens

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

Lees meer verhalen van klanten