Voorbeelden houten sectionaaldeuren

Een houten sectionaaldeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander en heeft zich gespecialiseerd in maatwerk houten sectionaaldeuren in elke soort en stijl. Wij produceren onze garagedeuren stuk voor stuk in eigen beheer. Daardoor hebben we een passende deur voor elke smaak en elke situatie. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke garagedeur voor nieuwbouw of renovatie, wij denken graag met u mee en betrekken u in het ontwerpproces van uw deur. Modern, klassiek of landelijk! Bekijk hieronder voorbeelden van deuren die wij in het verleden hebben mogen ontwerpen, produceren en plaatsen.

We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

helpdesk-medewerker
foto-houten-sectionaaldeur-horizontaal-geprofileerd-met-loopdeur-nuenen

Alle voordelen van onze houten sectionaaldeuren

  • Iedere houtsoort mogelijk. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en sfeer. Bij Different Doors heeft u keuze uit alle denkbare houtsoorten.
  • Ook verticaal te profileren. Een houten sectionaaldeur met verticaal profiel en de uitstraling van een openslaande deur? Wij maken het mogelijk!
  • Geïntegreerd in de gevel. Uw garagedeur, loopdeur en/of voordeur geheel geïntegreerd in uw gevel? Wij maken uw wens realiteit.
  • Voor nieuwbouw en renovatie. Onze houten sectionaaldeuren worden op maat geproduceerd en zijn realiseerbaar in elke situatie.
Bekijk de productpagina houten sectionaaldeuren