Alles is mogelijk

Wilt u ook graag uw eigen garagedeuren monumentale panden op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige garagedeuren monumentale panden. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

      

garagedeuren monumentale panden

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Goede isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag
  • 10 jaar garantie

Garagedeuren monumentale panden

Doordat Different Doors de volledige productie van houten garagedeuren in eigen beheer heeft kunnen garagedeuren worden geproduceerd die geschikt zijn voor monumentale panden. Op deze manier kan deze zo ontworpen worden dat na plaatsing het oorspronkelijke aanzicht behouden wordt.

Verborgen houten garagedeuren

In het verleden hebben we al diverse garagedeuren bij monumentale panden mogen realiseren. Bij deze projecten hebben we de garagedeuren zo ontworpen en geproduceerd dat het originele aanzicht van het pand onveranderd is gebleven. Indien gewenst kan de garagedeur ‘onzichtbaar’ verwerkt worden in de gevel. De garagedeur wordt dan pas zichtbaar zodra deze geopend wordt.