Staat uw keuze er niet tussen?

Heeft u specifieke wensen of voorkeuren? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Alles is mogelijk

Wilt u ook uw eigen houten garagedeuren met loopdeur op maat laten realiseren? Wij adviseren u met alle plezier over de juiste oplossing. Samen met u bespreken we de verschillende mogelijkheden en voorzien we u van een hoogwaardige houten garagedeuren met loopdeur. Iedere aanvraag zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit en service mag verwachten die wij standaard leveren.

      

Houten garagedeuren met loopdeur

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Goede isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag
  • 10 jaar garantie

Houten openslaande garagedeuren

Bij openslaande deuren kunt u één deur gebruiken als loopdeur en hoeft u niet de gehele garagedeur te openen als dat niet nodig is. In de regel is bij een houten openslaande deur de garagedeur symmetrisch ontworpen met twee even grote deuren. Dat hoeft echter niet: ook een verdeling in een smalle loopdeur en een brede garagedeur is mogelijk! Houten openslaande deuren kunnen in elke gewenste houtsoort worden geproduceerd.

Loopdeur naast de garagedeur

Op bredere gevels is het ook mogelijk een houten loopdeur in dezelfde stijl náást de garagedeur te plaatsen. Uw garage heeft dan twee aparte deuren: een grote garagedeur en een aparte loopdeur lopend of met fiets. Ook houten voordeuren of achterdeuren passend bij uw garagedeuren ontwerpen, vervaardigen en installeren wij desgewenst graag voor u.