Voorbeelden van onze:
houten garagedeuren met loopdeur

Houten sectionaaldeuren

Different Doors produceert alle garagedeuren geheel op maat. Houten sectionaaldeuren kunnen dan ook naar wens worden uitgevoerd met loopdeur. Bij een sectionaaldeur met loopdeur hoeft u niet de elektrische garagedeur geheel te openen, maar gebruikt u de aparte loopdeur. Dat bespaart zowel tijd als energie wanneer u de garagedeur lopend wilt gebruiken.

Houten openslaande garagedeuren

Bij openslaande deuren kunt u één deur gebruiken als loopdeur en hoeft u niet de gehele garagedeur te openen als dat niet nodig is. In de regel is bij een houten openslaande deur de garagedeur symmetrisch ontworpen met twee even grote deuren. Dat hoeft echter niet: ook een verdeling in een smalle loopdeur en een brede garagedeur is mogelijk! Houten openslaande deuren kunnen in elke gewenste houtsoort worden geproduceerd.

Loopdeur naast de garagedeur

Op bredere gevels is het ook mogelijk een houten loopdeur in dezelfde stijl náást de garagedeur te plaatsen. Uw garage heeft dan twee aparte deuren: een grote garagedeur en een aparte loopdeur lopend of met fiets. Ook houten voordeuren of achterdeuren passend bij uw garagedeuren ontwerpen, vervaardigen en installeren wij desgewenst graag voor u.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren